De Rabo GoldCard is onze meest exclusieve creditcard. Met de Rabo Goldcard - Visa kun je gemakkelijk en veilig (contactloos) betalen en geld opnemen. Zowel in binnen- als in buitenland, overal waar je het Visa logo ziet. Maar er is meer. Wat kun je allemaal doen met je Rabo GoldCard van Visa?

Inzicht in je betalingen

Via Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App heb je inzicht in alle betalingen die je doet met je Rabo GoldCard van Visa. Zo heb je tussentijds een overzicht van al je bestedingen en zie je welke bedragen nog open staan of zijn gereserveerd op je creditcard. Aan het einde van de maand betaal je dit bedrag terug. Openstaande bedragen zijn betalingen die nog niet zijn afgeschreven van je betaalrekening. Bijvoorbeeld bij het huren van een auto. Als je een auto huurt, kan het verhuurbedrijf via je creditcard een bedrag reserveren om eventuele schades te dekken.

Meer lezen over Rabo Online Bankieren Meer lezen over de Rabo Bankieren App

Uitgebreide toelichting op het overzicht (PDF)
Aankoopverzekering

Bijna alle aankopen die je doet met je Rabo GoldCard zijn standaard 360 dagen verzekerd. Dit geldt voor aankopen in binnenland, buitenland én online. De verzekering dekt risico’s door verlies, diefstal en beschadiging. In onderstaande PDF vind je alle kenmerken terug van de verzekeringen en services bij RaboCard en Rabo GoldCard.

Voorwaarden particulier betalingsverkeer en online diensten 2019 (PDF)
Verified by Visa

Veilig online betalen met je Rabo GoldCard doe je met Verified by Visa. Dit is een soort digitale handtekening die je zet met je Rabo Scanner en je pincode. Hierdoor ben jij de enige die met je creditcard kunt betalen. Steeds meer webwinkels werken met Verified by Visa.