RaboCard - Mastercard

Met de RaboCard - MasterCard kun je gemakkelijk en veilig (contactloos) betalen en geld opnemen. Zowel in binnen- als in buitenland, overal waar je het MasterCard logo ziet. Maar er is meer. Wat kun je allemaal doen met je RaboCard?

Inzicht in je betalingen

Via Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App heb je inzicht in alle betalingen die je doet met je RaboCard. Zo heb je ook tussentijds overzicht van de uitgaven die je doet. Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App zijn standaard onderdelen van onze betaalpakketten.

Meer lezen over Rabo Online Bankieren Meer lezen over de Rabo Bankieren App

Uitgebreide toelichting op het overzicht (PDF)
Aankoopverzekering

Veel van de aankopen die je met je RaboCard doet zijn standaard 180 dagen verzekerd. Dit geldt voor aankopen in binnenland, buitenland en online. De verzekering vergoedt schade’s die door verlies, diefstal of beschadiging zijn ontstaan.

Voorwaarden voor betalen en online diensten Rabobank (PDF)
MasterCard SecureCode

Met de MasterCard SecureCode ben je er zeker van dat je veilig online betaalt met je RaboCard. De SecureCode is een digitale handtekening die je zet met je Rabo Scanner. Hiermee zorg je ervoor dat alleen jij met je creditcard kunt betalen.

Spaar voor Airmiles in het buitenland

Betaal je in het buitenland met je RaboCard? Dan kun je automatisch Air Miles sparen. Het enige wat je hiervoor moet doet is je creditcard koppelen aan je Air Miles kaart. Met elke € 5 die je in het buitenland uitgeeft met je creditcard spaar je één Air Mile. Goed om te weten: online betalingen vanuit het buitenland tellen niet mee.

Naar de website van Air Miles

Priceless Specials

Met je RaboCard kun je gebruikmaken van Priceless Specials. Dit zijn bijzondere kortingen en acties. Daarnaast krijg je als MasterCard houder ook als eerste toegang tot exclusieve voorverkopen en profiteer je van doorlopende specials die MasterCard organisseert in samenwerking met UEFA Champions League, festivalorganisator SFX en Disney. Kijk op de website van Priceless Specials voor de acties van de lopende maand.

Naar de website van Priceless Specials