Bankpas geblokkeerd

Was het nou deze volgorde van cijfers, of toch die andere? Het kan net dat ene cijfertje schelen, maar als je drie keer een verkeerde pincode intoetst, blokkeren wij je bankpas.

Deblokkeer je bankpas

Je baalt natuurlijk als een stekker dat je pas geblokkeerd is. Vooral als de juiste pincode je toch weer te binnen schiet. Als je pas geblokkeerd is na drie keer de verkeerde pincode, kun je hem zelf deblokkeren. Deblokkeren regel je zelf in de Rabo Bankieren App. Na het deblokkeren van je pas via de app, moet je de pas nog wel activeren. Dit gebeurt automatisch als je geld opneemt of je saldo checkt bij een geldautomaat van de Rabobank. Als het niet zelf lukt, neem dan contact met ons op. Ga naar een vestiging van de Rabobank en neem de bankpas en je legitimatiebewijs mee. Deblokkeren via Rabo Online Bankieren kan ook. Hiervoor heb je wel een extra Rabo WereldPas nodig. 

Pincode echt vergeten

Ben je de pincode echt vergeten, vraag dan je pincode opnieuw aan via de app. Vervolgens kun je de bankpas deblokkeren als je de pincode hebt ontvangen. Vraag je een nieuwe pincode aan via Rabo Online Bankieren, dan heb je een extra Rabo WereldPas nodig om in te loggen. 

Je ontvangt je bankpas binnen enkele dagen

Is je betaalpas om een andere reden geblokkeerd, of heb je de pas zelf geblokkeerd? Dan kun je de betaalpas niet zelf deblokkeren. Je krijgt dan een nieuwe pas. Deze sturen we binnen een paar dagen per post naar je toe.

Veelgestelde vragen

Wat kost het opvragen van mijn pincode

Het opvragen van je pincode kost je niets.

Hoe krijg ik mijn zakelijke pincode

De pincode ontvang je via de post.