Overzicht van je creditcarduitgaven

Veel uitgegeven met je creditcard de laatste tijd en benieuwd naar de tussenstand? In Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App vind je een overzicht van de betalingen die je hebt gedaan met je RaboCard of Rabo GoldCard.

Maandelijks rekeningoverzicht van je creditcard

Wij zorgen er sowieso voor dat je elke maand een transactieoverzicht ontvangt in je Berichten Inbox van Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App. Daarop staan alle uitgaven. Wil je tussendoor even bekijken wat je hebt uitgegeven? Dat kan in online bankieren via Overzicht en creditcards.

Overzicht per post

Heb je geen online bankieren? Dan sturen wij het overzicht per post. Soms is het handig om een (extra) overzicht op papier te hebben, ook als je online bankiert. Daar zorgen wij natuurlijk voor. Laat het ons weten als je dit wilt, dan sturen we het snel naar je op.

Lees meer over het aanvragen van een kopie van je creditcardafschrift

Wat staat er precies in het transactieoverzicht?

In het creditcard rekeningoverzicht zie je welke bedragen betaald zijn en welke nog openstaan of gereserveerd zijn op je creditcard. Openstaande bedragen zijn betalingen die nog niet zijn afgeschreven van je betaalrekening.

Veelgestelde vragen

Kan ik een overzicht van mijn creditcarduitgaven op papier ontvangen?

Ja dat kan. Ook als met Rabobank Online Bankieren, kunnen wij je een overzicht per post sturen. Laat het ons weten als je dit graag wilt.

Lees hoe je je creditcardoverzicht op papier ontvangt