Veilig bankieren zonder de Rabo Scanner

Net als je snel de huur moet overmaken, heb je de Rabo Scanner weer niet bij je. Kan online betalen niet wat handiger dan met zo'n kaartlezer? Ja, dat kan! We werken momenteel hard aan nieuwe manieren om je bankzaken te regelen zonder de scanner.

Nieuwe veilige manieren voor online bankieren zonder Rabo Scanner

Wordt het gezichtsherkenning? Je vingerafdruk? Of drie keer knipogen naar het scherm? Op dit moment zijn we volop aan het testen welke nieuwe manier van bankieren zonder scanner we je straks gaan aanbieden. Wat we je alvast kunnen beloven: je hebt straks voldoende opties om zonder scanner je bankzaken te regelen. En allemaal zijn ze net zo veilig als de Rabo Scanner.

Je kunt de Rabo Scanner gewoon blijven gebruiken

Ben je gehecht aan je Rabo Scanner en wil je hier gewoon mee blijven bankieren? Dat kan. De Rabo Scanner is en blijft een van de veilige manieren om je bankzaken mee te regelen.

De planning: eind 2018

Eind 2018 verwachten we je meer te kunnen vertellen over bankieren zonder de Rabo Scanner.

Veelgestelde vragen

Waarom komen er nieuwe manieren om zonder Rabo Scanner in te loggen?

Het is fijn om altijd en overal te kunnen bankieren. Alleen heb je niet altijd je kastje bij je. Daarom werken we aan een veilig alternatief om je bankzaken te regelen zonder dat je een hulpmiddel zoals de Rabo Scanner nodig hebt.

Zijn de nieuwe alternatieven net zo veilig als de Rabo Scanner?

Ja, die zijn net zo veilig. Veiligheid staat op de eerste plaats als het om je bankzaken gaat. Door nieuwe technieken kun je straks veilig online bankieren, zonder aparte scanner.

Moet ik betalen voor de nieuwe manieren om mijn bankzaken mee te regelen?

Nee, je hoeft niets te betalen.