Parkeren met Rabo Wallet

Heb je uren in de file gestaan, en dan moet je ook nog een parkeerplaats zoeken. Met de Rabo Wallet App vind je parkeerplaatsen in de buurt. Je betaalt direct via de app, dus je hoeft geen geld bij je te hebben.

Zo werkt parkeren met de Rabo Wallet App

Met de Rabo Wallet App reken je je parkeerkosten af met een zonecode of parkeercode. Dit kan bij veel parkeerautomaten, maar niet in parkeergarages of in P+R (Parkeren en Reizen) terreinen. Zo werkt parkeren met de Rabo Wallet App:

1. Zoek een parkeerplek

  1. Zoek een parkeerplek via de Rabo Wallet App:
  2. Open de Rabo Wallet App.
  3. Open ‘Parkeren’.
  4. Klik op de plattegrond om een parkeerplaats te vinden.
    • Staat GPS aan op je telefoon? Dan zie je je parkeerlocatie.
    • Niet de juiste locatie of staat GPS niet aan op je telefoon? Voer in de adresbalk de zonecode of parkeercode van de parkeerplaats in.Of selecteer de parkeerlocatie op de plattegrond.

2. Start je parkeersessie

Selecteer je parkeerlocatie en start je parkeersessie in de app als je de auto hebt geparkeerd. Je hebt hier geen parkeerkaart of parkeerbonnetje voor nodig.

3. Stop je parkeersessie

Stop de parkeersessie in de Rabo Wallet App als je klaar bent om te vertrekken.

Geldt er een maximale parkeertijd voor je parkeerplek? Dan hoef je de parkeersessie niet zelf stop te zetten. De parkeersessie in de Rabo Wallet stopt automatisch als de maximale parkeertijd voorbij is.

4. We schrijven de betaling af

Als je vandaag parkeert met de Rabo Wallet, worden de kosten binnen een paar dagen afgeschreven van je rekening. Ease2Pay schrijft het bedrag af. Ease2Pay verzorgt deze dienst voor de Rabo Wallet App.

We schrijven alleen geld af als er betaald parkeren is. Als je bijvoorbeeld tot 20.00 uur parkeert en het is betaald parkeren tot 18.00 uur, dan betaal je maar tot 18.00 uur. Dat gaat automatisch.

Een parkeersessie stopt automatisch om 12 uur ’s nachts.

In je historie vind je een overzicht van je parkeersessies terug. Per maand kan je een parkeerrekening opvragen. Handig om te declareren.

Kosten van parkeren met de Rabo Wallet

Je betaalt de kosten voor de tijd dat je je auto parkeert plus € 0,22 per parkeersessie.

Lees meer over de kosten van de Rabo Wallet

Problemen met parkeren met de Rabo Wallet App

Hier vind je de meest voorkomende problemen met parkeren met de Rabo Wallet. Staat je probleem hier niet bij? Kijk in de ‘veelgestelde vragen’ in de Rabo Wallet App of neem contact op met Ease2Pay via support@ease2pay.nl. Ease2Pay verzorgt deze dienst voor de Rabo Wallet App.

Ik heb een parkeerboete, terwijl ik een parkeersessie heb gestart

Neem contact op met Ease2Pay via support@ease2pay.nl. Zij helpen je verder. Ease2Pay verzorgt deze dienst voor de Rabobank.

Ik ben vergeten een parkeersessie stop te zetten

Als je vergeet een parkeersessie stop te zetten, lopen de kosten door. Je krijgt de te veel betaalde kosten niet terug. Let er dus op dat je een parkeersessie altijd op tijd stopzet.

Een parkeersessie stopt altijd automatisch om 12 uur ’s nachts. Als je vergeet een parkeersessie stop te zetten, betaal je dus nooit meer dan een dag te veel.

Je krijgt elk uur een gratis waarschuwing dat er een parkeersessie actief is. Wil je deze waarschuwing vaker of minder vaak ontvangen? Pas dan je instellingen aan in de app. Open hiervoor de ‘Rabo Wallet’, ga naar ‘Instellingen’ en dan naar ‘Parkeren’. Aan de notificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeersessie stopzetten lukt niet

Lukt het niet om de parkeersessie stop te zetten, bijvoorbeeld omdat je batterij leeg is of omdat je telefoon gestolen is? Je parkeersessie stopt automatisch aan het einde van de dag. Wil je de parkeersessie eerder stopzetten, neem dan contact op met Ease2Pay via support@ease2pay.nl. Ease2Pay verzorgt deze dienst voor de Rabobank.