Zo werkt parkeren met de Rabo Wallet App
Met de Rabo Wallet App reken je je parkeerkosten af met een zonecode of parkeercode. Dit kan bij veel parkeerautomaten, maar niet in parkeergarages of in P+R (Parkeren en Reizen) terreinen. Zo werkt parkeren met de Rabo Wallet App:
1. Zoek een parkeerplek
- Zoek een parkeerplek via de Rabo Wallet App:
- Open de Rabo Wallet App.
- Open ‘Parkeren’.
- Klik op de plattegrond om een parkeerplaats te vinden.
- Staat GPS aan op je telefoon? Dan zie je je parkeerlocatie.
- Niet de juiste locatie of staat GPS niet aan op je telefoon? Voer in de adresbalk de zonecode of parkeercode van de parkeerplaats in.Of selecteer de parkeerlocatie op de plattegrond.
2. Start je parkeersessie
Selecteer je parkeerlocatie en start je parkeersessie in de app als je de auto hebt geparkeerd. Je hebt hier geen parkeerkaart of parkeerbonnetje voor nodig.
3. Stop je parkeersessie
Stop de parkeersessie in de Rabo Wallet App als je klaar bent om te vertrekken.
Geldt er een maximale parkeertijd voor je parkeerplek? Dan hoef je de parkeersessie niet zelf stop te zetten. De parkeersessie in de Rabo Wallet stopt automatisch als de maximale parkeertijd voorbij is.
4. We schrijven de betaling af
Als je vandaag parkeert met de Rabo Wallet, worden de kosten binnen een paar dagen afgeschreven van je rekening. Ease2Pay schrijft het bedrag af. Ease2Pay verzorgt deze dienst voor de Rabo Wallet App.
We schrijven alleen geld af als er betaald parkeren is. Als je bijvoorbeeld tot 20.00 uur parkeert en het is betaald parkeren tot 18.00 uur, dan betaal je maar tot 18.00 uur. Dat gaat automatisch.
Een parkeersessie stopt automatisch om 12 uur ’s nachts.
In je historie vind je een overzicht van je parkeersessies terug. Per maand kan je een parkeerrekening opvragen. Handig om te declareren.
Kosten van parkeren met de Rabo Wallet
Je betaalt de kosten voor de tijd dat je je auto parkeert plus € 0,22 per parkeersessie.