Alles over geld lenen

Twijfelt u over het afsluiten van een lening, of wilt u meer weten over het gebruiken van uw lening? Lees alles over lenen bij de Rabobank.

Is lenen iets voor mij?

U wilt er vooraf zeker van zijn dat een lening past bij uw inkomsten en uitgaven. Ook in de toekomst. Weet u nog niet zeker of u wilt lenen? Denk hierover na door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Is het product dat u wilt kopen echt noodzakelijk?
  • Kunt u de aankoop uitstellen en eerst sparen?
  • Kunt u de lening terugbetalen? Ook over een paar jaar?

Als u nog twijfelt, vraag dan een adviesgesprek aan bij uw Rabobank. Of gebruik onze rekentools om de kosten en mogelijke hoogte van uw lening te berekenen.

Lenen bij de Rabobank

We vinden het belangrijk dat u met een gerust gevoel een lening bij ons afsluit. En dat betekent zekerheid over uw keuze, ook in de toekomst. We helpen u daarom graag met de keuze voor het juiste bedrag en een geschikte looptijd.

Ook tijdens de looptijd van uw lening helpen we u graag. Dit doen we bijvoorbeeld door inzicht in uw lening te bieden, maar ook door voor u klaar te staan bij vragen of problemen.

Lees meer over verantwoord lenen

Heeft u al een lening? Sluit over!

Heeft u op dit moment 1 of meerdere leningen bij een andere aanbieder? Het kan voordelig zijn om deze over te sluiten naar de Rabobank. Niet alleen omdat u mogelijk minder betaalt, maar ook omdat het uw financiën overzichtelijker maakt. Als al uw geldzaken bij dezelfde bank zijn ondergebracht, vindt u alle inkomsten en uitgaven op 1 plek. Wel zo duidelijk.

Wilt u berekenen of oversluiten voor u ook voordelig is? Gebruik dan onze rekentool. Bekijk bij het vergelijken van verschillende aanbieders ook altijd de voorwaarden en looptijd.

Bereken oversluitvoordeel

5 tips voor oversluiten

Inzicht in uw lening

Wilt u tijdens de looptijd uw lening inzien? Dat kan eenvoudig met Rabo Internetbankieren of de Rabo Bankieren App. U kunt onder andere uw maandbedrag en looptijd bekijken, een extra aflossing doen of een bedrag opnemen als u opnameruimte heeft.

Ontdek hoe het werkt

Contact

Rabobank