Duurzaamheidslening voor zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je zelf energie op. Daardoor bespaar je op je energierekening, zorg je voor een beter milieu en kan de waarde van je huis stijgen.

Leen een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000Boetevrij sneller aflossenEen vaste rente van 4%Looptijd tot 10 jaar
logo 'een samenwerking met Gaslicht.com'

Waarom een duurzaamheidslening?

Je bent bij ons terecht gekomen via gaslicht.com om de financieringsmogelijkheden voor zonnepanelen te onderzoeken. Wil je zonnepanelen, maar heb je bijvoorbeeld niet voldoende spaargeld? Bij ons kun je een duurzaamheidslening afsluiten. Met deze lening kun je tegen een aantrekkelijke rente je zonnepanelen betalen die je bij Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe van plan bent aan te schaffen. Rabobank is een samenwerking gestart met Gaslicht.com. Bij Rabobank sluit je de lening af. Gaslicht.com regelt het aanschafproces en overige zaken, zoals de installatie en het terugvragen van de btw. Check hier of een lening bij jouw situatie past en bereken vrijblijvend of en hoeveel je kunt lenen.

Lees meer over Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe

Waarom je leent bij Rabobank

Illustratie van euromunten en een stethoscoop

Persoonlijke financiële fit

Wij kijken voor een lening naar jouw persoonlijke situatie en wat hierbij verstandig is. Past een lening niet bij jouw huidige situatie? Dan kijken wij graag met je verder.

Illustratie van een smartphone en een laptop met een checkmark

Online inzicht in je lening

Bekijk eenvoudig de voortgang van je lening(en) in de Rabo App, waar je ook bent, wanneer je wilt. Uiteraard bieden wij ook inzicht in je lening(en) via Rabobank Online Bankieren.

Illustratie van een clipboard, potlood en een euromunt

Uitstekende voorwaarden

Boetevrij versneld aflossen, kwijtschelding bij overlijden en mocht het een keer tegenzitten kijken wij graag of er mogelijkheden zijn.

Zo vraag je een lening aan:

Smartphone in hand

Stap 1: Maak een berekening

Start je aanvraag door in de berekentool het gewenste bedrag in te vullen dat je nodig hebt en waar je het geld voor wilt lenen.

Toon meer
Checklist

Stap 2: Stuur je aanvraag vrijblijvend door

Stuur je aanvraag voor een lening vrijblijvend naar ons toe. Dit kan met één druk op de knop. Je ziet direct of je de lening kunt krijgen.

Toon meer
Pen

Stap 3: Lever je documenten aan

Om je aanvraag voor de lening definitief te maken hebben we nog een aantal documenten van je nodig.

Toon meer
Zak met geld

Stap 4: Ondertekenen en geregeld

Heb je alle documenten aangeleverd en kloppen je gegevens? Dan beoordelen wij je aanvraag en als dit goedgekeurd wordt ontvang je van ons de overeenkomst voor je lening. Onderteken de overeenkomst na ontvangst. Nadat je handtekening bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat binnen 5 werkdagen het afgesproken leenbedrag op je betaalrekening staat. Klaar om een lening aan te vragen?

Vraag je duurzaamheidslening aan

Klaar om je lening voor zonnepanelen aan te vragen?