Klein bedrag lenen

Het kan voorkomen dat je even geld tekort komt. Lenen kan bij de Rabobank vanaf € 2500. Minder nodig? Dan is kort roodstaan of een creditcard misschien een optie.

Rood staan op betaalrekening

Met Rabo Kort Roodstaan krijg je tijdelijk extra bestedingsruimte op je betaalrekening. Handig als je een keer meer uit moet geven dan het saldo dat je hebt. Aan roodstaan zijn wel hoge kosten verbonden, maar je betaalt pas rente bij een negatief saldo. Elke drie maanden moet je ook minimaal een werkdag een positief saldo hebben. Hoeveel je maximaal rood kunt staan hangt af van jouw inkomsten.

Meer over Rabo Kort Roodstaan

Creditcard

Met een creditcard betaal je het verbruikte krediet in een keer terug. Dit bedrag wordt iedere maand van je bankrekening afgeschreven. Een creditcard is ideaal wanneer je een grote uitgave moet doen, maar nog niet voldoende saldo hebt op je betaalrekening. Je krediet gespreid terugbetalen is niet mogelijk. Het is daarom belangrijk dat je aan het eind van de maand voldoende saldo hebt voor de afschrijving van je creditcard.

Meer over Rabo Creditcards

Meer dan € 2500 nodig?

Door een lagere rente is voor leenbedragen vanaf € 2500 een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet vaak voordeliger dan roodstaan of een creditcard. Wat voor jou de beste optie is, hangt af van je wensen en leendoel. Als je een lening aanvraagt, kijken we samen welk product hier het best bij aansluit.

Meer over lenen bij de Rabobank