Limiet lening wijzigen

Heb je een Doorlopend Krediet of Rabo HuisVoordeelKrediet en wil je het maximale bedrag dat je rood kunt staan wijzigen? In overleg met ons kun je dit bedrag verhogen of verlagen. Hier lees je wat je moet doen.

Zo wijzig je de kredietlimiet van je lening

De kredietlimiet is het maximale bedrag dat je kunt lenen met je Doorlopend Krediet of Rabo HuisVoordeelKrediet. Je hebt dit bedrag met ons afgesproken tijdens het afsluiten van de lening. Hieronder lees je hoe je je limiet verhoogt of verlaagt.

Kredietlimiet verhogen

Wil je het bedrag dat je rood kunt staan verhogen? Dien dan een nieuwe aanvraag voor een krediet bij ons in. Klik op de oranje button hieronder, vul je gegevens in en je ziet direct hoeveel je kunt lenen.

Vraag aan

Kredietlimiet verlagen

Wil je het bedrag dat je rood kunt staan verlagen? Dat kan alleen in overleg met ons. Bel ons of kom langs, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Kredietlimieten

De maximale kredietlimiet bij de Rabobank is € 50.000, de minimale kredietlimiet is € 2.500.

Rente en het wijzigen van je kredietlimiet

Wijzig je je kredietlimiet? Dan kan het zijn dat het rentepercentage dat je moet betalen ook verandert. Bij het verlagen van je limiet kan dit betekenen dat je een hoger rentepercentage moet betalen over je lening. Andersom kan het verhogen van je limiet soms zorgen voor een lager rentetarief.

Veelgestelde vragen

Ik heb een Persoonlijke Lening bij de Rabobank, kan ik daar de kredietlimiet van wijzigen?

Nee, dat hoeft niet. Zodra je het hele bedrag hebt terugbetaald, stoppen wij de Persoonlijke Lening voor je. Je krijgt hierover bericht van ons.

Service en Contact