De voordelen van lenen bij de Rabobank

Soms heeft u onverwachts geld nodig. Dan komt een tijdelijk steuntje in de rug goed van pas. Bij de Rabobank leent u met een gerust gevoel.

Persoonlijk advies

Een lening kiezen kan best ingewikkeld zijn. Dan is het fijn dat u bij de Rabobank persoonlijk advies krijgt. Na de online aanvraag bespreekt u samen uw leenwens. In dit gesprek bespreken we het leendoel, de hoogte en de looptijd van de lening. Op basis hiervan kiezen we samen een passende lening.

Uitstekende productvoorwaarden

Onze leningen hebben betrouwbare productvoorwaarden. MoneyView beoordeelde de voorwaarden van onze Persoonlijke Lening zelfs met vijf sterren. Wat maakt onze voorwaarden zo sterk? U kunt bij ons bijvoorbeeld boetevrij extra aflossen. Ook wordt in veel gevallen uw lening kwijtgescholden bij overlijden.

Een verantwoorde lening die bij u past

Samen kiezen we een verantwoorde lening die past bij uw wensen en mogelijkheden. Wij willen niet dat de lening een blok aan uw been wordt. Heeft u tijdens de looptijd van de lening betalingsproblemen, dan zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Vijf tips om verantwoord geld te lenen

Uw geldzaken onder één dak

Overzicht over uw financiële situatie is belangrijk. Zeker als u even krap bij kas zit. Als u een betaalrekening en een lening heeft bij de Rabobank, ziet u in één oogopslag hoe uw geldzaken ervoor staan. Fijn voor u, én voor ons. Onze adviseurs kunnen u namelijk nog beter adviseren als zij inzicht hebben in uw volledige financiële positie.

Een helder aanvraagproces

Het aanvragen van een lening bij de Rabobank is overzichtelijk en vrijblijvend. U kunt eerst online een berekening maken, om te zien wat u kunt lenen en hoeveel dit kost. Vervolgens vraagt u de lening aan.

Lening aanvragen in vier stappen

Bereken welke lening bij u past en vraag vrijblijvend aan

Met de rekenmodules weet u snel welk bedrag u kunt lenen en welk maandbedrag u dan betaalt. Ook ziet u welke leenvorm het beste bij u past. U kunt vrijblijvend online een lening aanvragen, zonder dat u ergens aan vastzit. Vervolgens kijken we samen in het adviesgesprek welke lening past bij uw wensen en mogelijkheden.

Contact

Rabobank