Man heeft een afspraak via videogesprek

Afspraak maken vrijblijvend hypotheekgesprek

We helpen je graag om duurzaam en financieel gezond te wonen. En omdat elke situatie anders is, denken we graag met je mee. Plan hieronder een afspraak in voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan online via videogesprek of telefoon. Voor het maken van een afspraak op kantoor, hypotheek aanpassen of Engelstalig nemen we contact met je op.

Wat kan je verwachten van een hypotheekgesprek?

Als het een eerste gesprek is dan noemen we dit een oriëntatiegesprek. In dit gesprek kijken we naar je financiële situatie en woonwensen. We kijken naar het bedrag dat je maximaal kunt lenen en maken een inschatting van de maandlasten. Je ontvangt ook informatie over onze hypotheektarieven en hypotheekvormen die mogelijk interessant voor je zijn. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend en kan gemakkelijk online via video of bij een bank bij jou in de buurt.

Hypotheek afspraak maken via een intermediair

Omdat we het belangrijk vinden dat je een hypotheek vindt die bij je past, kun je via onze intermediairzoeker een afspraak maken bij een onafhankelijk adviseur. Deze intermediairs hebben een samenwerking met meerdere hypotheekaanbieders. Zij kunnen jouw hypotheek bij meerdere aanbieders vergelijken en aanbieden. Zij geven je advies en kijken samen met jou welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Ook voor advies op het gebied van duurzaam wonen kun je bij ze terecht.

Daarom een hypotheek bij Rabobank

Korting op je hypotheekrente

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning? Of heb je een betaalrekening bij Rabo? Dan kun je in aanmerking komen voor korting op je hypotheekrente.

Er is meer mogelijk dan je denkt

We laten je zien dat er meer mogelijk is

Onze adviseurs zetten alles op alles om een eerste woning mogelijk te maken voor jou.

Rabobank

We zorgen ervoor dat je hypotheek met jou meebeweegt

Onze adviseurs begrijpen dat je hypotheek met je mee moet bewegen, daarom checken we actief of je hypotheek nog bij jou past.

Alles wat je moet weten over het aanvragen van je hypotheek

Er komt veel kijken bij het kopen van een nieuw huis. Een belangrijk onderdeel van het proces is je hypotheek. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden bij het aanvragen van je hypotheek? Wij leggen het je graag stap voor stap uit, zodat je goed voorbereid bent. Bekijk de video voor antwoord op al je vragen over het aanvragen van een hypotheek.

Rabo helpt Tumbnail hypotheek gesprek aanvragen

Veelgestelde vragen