Een afspraak met een financieel adviseur? Dit kan online via videogesprek of bij een bank bij jou in de buurt. Maak hieronder je keuze. We bellen je graag terug om een afspraak te maken

  Hoe wil je met ons in gesprek?

  Wat is een videogesprek

  Voor een gesprek met een financieel adviseur van de Rabobank hoef je de deur niet meer uit. Je voert het gesprek via video waar en wanneer het jou uitkomt. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een live afspraak. Je bespaart alleen een hoop reistijd en zit in je eigen omgeving.

  Meer informatie over een videogesprek

  Wat kan ik verwachten tijdens een gesprek

  Oriëntatiegesprek

  Het oriëntatiegesprek is een gratis gesprek waarin de financieel adviseur samen met jou de mogelijkheden bekijkt. Jullie bespreken samen je financiële situatie en de wensen die je hebt. De adviseur geeft algemene informatie over de producten die mogelijk interessant voor je zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

  Adviesgesprek

  Tijdens het adviesgesprek bespreek je samen met de adviseur jouw financiële situatie. Jullie bespreken welke producten het beste bij jou passen en welke kosten daarbij horen. De financieel adviseur werkt het advies voor je uit zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.

  Advieskosten nieuwe hypotheek Advieskosten wijzigen bestaande hypotheek

  Eerste-huis-gesprek

  Droom jij van je eerste koophuis? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Ontdek binnen 30 minuten jouw mogelijkheden tijdens een Eerste-huis-gesprek met een financieel adviseur. Het gesprek is gratis en je zit nergens aan vast.

  Lees meer over het Eerste-huis-gesprek

  Handige links

  Zelf regelen Contact Chat