Hypotheek binnen een week

 • De eerstvolgende werkdag een telefonisch oriëntatiegesprek
 • We brengen uw financiële mogelijkheden zorgvuldig in kaart
 • Samen met u komen we dan tot een passend advies
 • Keuze maken voor hypotheekvorm en rentevaste periode
 • Een hypotheekofferte in 7 dagen

Gekke tijden op de huizenmarkt

Het zijn gekke tijden op de huizenmarkt. U kunt in sommige situaties geen weken wachten op zekerheid. Daarom hebben we hypotheek binnen een week. Daarmee heeft u snel zekerheid over uw mogelijkheden en kunt u bepalen wat uw vervolgstappen worden.

Hoe werkt het?

In een week bekijken wij met u wat uw financiële mogelijkheden zijn en zorgen we er samen met u voor dat er een getekende hypotheekofferte ligt. Een getekende hypotheekofferte geeft de garantie dat u een hypotheek kunt krijgen en daarmee krijgt u duidelijkheid over of u uw droomhuis kunt kopen. Het is wel raadzaam uzelf vooraf goed te oriënteren, zodat u tijdens het koopproces geen overhaaste beslissingen hoeft te nemen. Wij volgen de normale financierings- en toetsingsprocedures. Daarbij bent u afhankelijk van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld vraag en aanbod op de huizenmarkt.

1. Maak meteen een afspraak

U kunt ons bellen of online een afspraak maken voor een telefonisch gesprek. U wordt dan snel, uiterlijk de volgende werkdag door de Rabobank in uw buurt gebeld.

2. Telefonisch gesprek met de Rabobank

In het telefonische gesprek met uw Rabobank bespreekt u met de adviseur op welke termijn u de hypotheek geregeld wilt hebben. Samen met de adviseur bepaalt u wat de juiste aanpak voor u is. De adviseur geeft aan wat u moet doen, maakt voor u een Rabobank Hypotheekdossier aan en maakt een afspraak voor een adviesgesprek.

3. Invullen Rabobank Hypotheekdossier

Na het telefoongesprek vult u uiterlijk de volgende dag het Hypotheekdossier zo ver mogelijk in. Het dossier legt u voor aan de adviseur. De adviseur heeft dit nodig om het gesprek voor te kunnen bereiden. Bovendien, door zelf uw documenten te uploaden, bespaart u tot € 350 op de advieskosten.

4. Adviesgesprek bij de Rabobank

U komt langs bij de Rabobank voor een adviesgesprek. U betaalt voor dit gesprek de gebruikelijke advieskosten. Tijdens dit gesprek brengen wij uw financiële mogelijkheden zorgvuldig in kaart.

5. Ontvangst hypotheekofferte

Na het adviesgesprek ontvangt u van ons de hypotheekofferte. Wij maken met u een afspraak om de offerte te ondertekenen. Het ondertekenen van de offerte geeft u de zekerheid dat u de hypotheek krijgt én dat u uw droomhuis kunt betalen!

Wat verwachten we van u?

Om een hypotheek binnen een week af te kunnen sluiten, verwachten wij van u het volgende:

 • U levert snel documenten aan, zoals een salarisstrook, werkgeversverklaring en de koopovereenkomst.
 • U vult zelf zo compleet mogelijk het Rabobank Hypotheekdossier.
 • U bent goed telefonisch bereikbaar voor onze adviseur.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Wij zorgen ervoor dat u snel bij ons op gesprek kunt komen.
 • Tijdens dit gesprek brengen wij nauwkeurig en zorgvuldig uw financiële mogelijkheden in kaart.
 • U krijgt na het gesprek van ons de hypotheekofferte en een document met al onze adviezen en uw keuzes.

Tip: Met een betaalpakket van de Rabobank krijgt u Betaalpakketkorting in de vorm van rentekorting op uw hypotheek.

Rabo BasisHypotheek

Op zoek naar een voordelige hypotheek met een stevig fundament? De Rabo BasisHypotheek is een hypotheek met solide basisvoorwaarden. En mét een extra scherp rentetarief.

Lees meer over de Rabo BasisHypotheek

Bekijk alle hypotheekrentes

Voorwaarden

Als u een hypotheek afsluit, is het belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te informeren. Hier vind u de Basisvoorwaarden en de Plusvoorwaarden.

Bekijk de Algemene Basisvoorwaarden

Bekijk de Algemene Plusvoorwaarden

Contact

Rabobank