Duurzaam wonen

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten.

Krijg inzicht via de gratis HuisScan van homeQgoOntdek de beste energiebesparende mogelijkheden voor jouOntvang een persoonlijk advies
Start de HuisScan

Stap voor stap je huis verduurzamen

Illustratie van duurzaam huis

Duurzaamheidskorting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten

Lees meer

Illustratie van wijk met duurzame huizen

Duurzamer wonen voor iedereen

De vraag is niet óf we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Rabobank wil duurzaam wonen daarom bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we onder meer via steeds meer gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs bij onze lokale banken. Door het aanbieden van de gratis homeQgo HuisScan. Maar ook door ons aanbod te verbreden aan financieringsoplossingen, zoals het Rabo Groendepot, duurzaamheidskorting op je hypotheekrente.

Samenwerking met homeQgo

De Rabobank werkt samen met het betrouwbare platform homeQgo. HomeQgo help je bij het verduurzamen van je woning. Met de online HuisScan krijg je direct inzicht en advies op maat over energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning. Door deze samenwerking maken we de stap naar een duurzame woning makkelijk en bereikbaar.

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Maar waar begin je? En hoe weet je wat voor jouw huis slim is om te doen? Ontdek in 5 minuten welke energiebesparende mogelijkheden interessant zijn voor jouw woning met de HuisScan van homeQgo.

Start de HuisScan

Hoe zit het met de verzekering?

Ga je je woning verduurzamen? Met de Interpolis Woonhuisverzekering ben je automatisch voor de juiste waarde verzekerd. Dus ook tijdens én na een verbouwing. Je hoeft dus je verzekering niet steeds aan te passen. En wist je dat klanten de schadeafwikkeling van Interpolis beoordelen met een 8,4?

Lees meer over de Interpolis Woonhuisverzekering

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende maatregelen jij kunt toepassen.

Afspraak maken