Energiezuinig en duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten.

Snel inzicht in energiebesparende mogelijkheden  
Verduurzaam gemakkelijk je huis met behulp van GreenHomeDuurzaamheidskorting bij een energiezuinig huis
Start de HuisScan

Stap voor stap je huis verduurzamen

Duurzaam wonen

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Lees meer

Rabo research

Duurzamer wonen voor iedereen

De vraag is niet óf we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Rabobank wil duurzaam wonen daarom bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we onder meer via steeds meer gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs bij onze lokale banken. Maar ook door ons aanbod te verbreden aan financieringsoplossingen, zoals het Rabo Groendepot, duurzaamheidskorting en de gratis GreenHome HuisScan.

Greenhome

Benieuwd wat je kunt besparen?

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Maar waar begin je? En hoe weet je wat voor jouw huis slim is om te doen? De GreenHome HuisScan geeft je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning.

Start de HuisScan
Vandebron

Stap ook over op duurzame energie

Weet jij waar je energie vandaan komt? En hoe groen die is? Bij Vandebron krijg je 100% duurzame energie tegen een aantrekkelijk tarief. Als Rabobank klant kun je nu profiteren van een speciale aanbieding: stap over naar Vandebron en ontvang een Coolblue cadeaubon ter waarde van € 200,-. Zo wordt een energiezuinige laptop of televisie wel heel aantrekkelijk.

Bekijk de aanbieding

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende maatregelen jij kunt toepassen.

Afspraak maken