Greenhome heeft allerlei betrouwbare vakspecialisten in haar netwerk. Via informatieavonden, of gewoon door de HuisScan in te vullen kun jij met zo’n vakspecialist bij jou uit de regio in contact komen. Andersom, is Marc Anker, mede-eigenaar van Isolatiespecialist.nl uit het Zuid-Hollandse Moerkapelle, via GreenHome in contact getreden met nieuwe klanten. Hij vertelt over zijn ervaring met GreenHome en de klanten die via GreenHome bij hem binnen kwamen.

  Start de HuisScan

  Van twijfels naar vertrouwen

  Toen Anker hoorde van een nieuw initiatief op het gebied van woningverduurzaming, stond hij daar met een gezonde dosis scepsis tegenover. ‘We hebben wel vaker platforms met een milieuvriendelijke insteek voorbij zien komen, zonder dat we er daarna nog veel van vernamen.’ Maar die twijfel maakte al snel plaats voor vertrouwen.

  ‘Het een-op-een contact met een aannemer wordt als heel prettig ervaren door de klant’

  Vind de betrouwbare vakspecialist

  Anker: ‘Een fitte club, met een goede presentatie, zo kwamen ze over. Niets stoffigs aan, helemaal 2.0. We waren dan ook een van de eerste partners van Bleeve, zoals GreenHome eerst heette.’ En daar hebben ze geen moment spijt van gehad. Goed opgezet, laagdrempelig en met een frisse uitstraling zorgt GreenHome steeds voor een mooie match tussen het isolatiebedrijf en hun klanten.

  Anker is tevreden, en de klanten van de Isolatiespecialist ook

  Inmiddels zijn ze ruim honderd GreenHome-klanten verder, met wie ze meestal in contact kwamen op de door GreenHome georganiseerde informatieavonden. Anker: ‘We doen allebei waar we goed in zijn: GreenHome focust op volle zalen en wij op de uitvoering. Dat werkt elke keer weer.’ Want de informatieavonden worden erg goed bezocht. Niet zo gek, vindt Anker. ‘GreenHome werkt op wijkniveau: ze organiseren in veel wijken door het hele land informatieavonden waar mensen experts van om de hoek kunnen ontmoeten. Daarmee ontzorgen ze op een toegankelijke manier. Bovendien zitten mensen met bekenden in de zaal, wat het ook nog eens gezellig maakt.’

  Wil je meer weten over duurzaam wonen?

  Onze adviseurs bespreken graag jouw persoonlijke mogelijkheden met je.

  Maak een afspraak