Greenhome

Eenvoudig de eerste stap zetten met GreenHome

Een duurzame woning zorgt voor lagere woonlasten, is comfortabel en vaak meer waard. Maar welke maatregelen moet je nemen? Wat is de beste aanpak? GreenHome weet raad.

Start de HuisScan
Greenhome logo

Verduurzaming op de woningmarkt

Duurzaamheid mag dan als woord volledig ingeburgerd zijn, op de woningmarkt valt er nog genoeg te verduurzamen. Ruim 50 procent van de woningen heeft nog altijd energielabel D of lager. Dat staat voor een hoop energie- en geldverspilling; mensen hebben door een laag energielabel namelijk vaak een hogere energierekening dan nodig. Dat het energiezuiniger maken van de woning gunstig is voor het milieu, weten veel mensen wel. Maar dat het ook lagere woonlasten en een groter wooncomfort oplevert is minder bekend. Hoewel maar liefst 80 procent van de huiseigenaren overweegt te investeren in energiebesparende maatregelen, komt slechts een klein percentage in actie. GreenHome, een onafhankelijk platform dat samenwerkt met vakspecialisten uit de buurt, brengt daar graag verandering in.

Wie is GreenHome?

Zij maken de stap naar een energiezuinig huis eenvoudiger. Op GreenHome.nl zien huiseigenaren direct welke maatregelen het meeste voordeel opleveren voor hun huis. GreenHome biedt daarnaast uitgebreide informatie over de verschillende energiebesparende maatregelen en subsidies. Ook helpen ze huiseigenaren met het vinden van een betrouwbare vakspecialist in de buurt. De Rabobank werkt als grootste hypotheekverstrekker samen met dit onafhankelijke platform. Want een energiezuinig of –neutraal huis is niet alleen veel milieuvriendelijker en comfortabeler, maar verhoogt ook de waarde van uw huis. Daarom helpt de Rabobank u graag om uw huis zo eenvoudig mogelijk te verduurzamen.

GreenHome gaat nog een stap verder

Met de HuisScan krijgen huiseigenaren een indicatief persoonlijk besparingsadvies. Het enige wat je moet doen is je postcode en huisnummer invullen en een aantal vragen beantwoorden. Vervolgens rolt er uit de HuisScan een uitgebreid persoonlijk advies op maat, inclusief de besparing die dat oplevert. Van verlichting tot spouwmuurisolatie: GreenHome maakt precies inzichtelijk wat aan te raden is voor uw woning. Heeft u vragen over het advies of de offerte? Dan kunt u via chat, mail of telefoon bij een van de medewerkers van GreenHome terecht.

Start de HuisScan

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs bespreken graag jouw persoonlijke mogelijkheden met je.

Maak een afspraak