Door installateurs geplaatst duurzaam groendak

Je huis verduurzamen met een groen dak

Van de verschillende manieren om je huis te verduurzamen zijn isoleren en zonnepanelen de bekendste. Maar heb je al eens gedacht aan een groen dak? Hiermee kun je op een eenvoudige manier de levensduur van je platte dak verlengen en verbeter je de luchtkwaliteit. Zo maak je je huis duurzamer én verklein je ook de kans op schade.

Groendak

Voordelen van een groen dak

Een groen dak zorgt er voor dat de ruimte onder je dak in de zomer wel tot 4 graden koeler blijft. Maar niet alleen binnenshuis ervaar je de voordelen van een groen dak. Buiten dat het er mooi uitziet trekt het plantjes, beestjes en vogels aan en zorgt een groen dak ervoor dat regenwater gelijkmatiger wordt afgevoerd waardoor er minder kans is op overbelasting van het riool en overstromingen.

Aantrekkelijk aanbod via Interpolis

Interpolis zoekt continu naar slimme oplossingen die risico’s op schades verkleinen. Een groen dak is zo’n oplossing die tegelijkertijd ook bijdraagt aan de duurzaamheid. Daarom kun je nu via Interpolis een groen dak aanschaffen.

Bekijk het aanbod op Interpolis.nl

Investeren in een duurzaam huis

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Zorg altijd eerst dat je woning goed is geïsoleerd is. Zo voorkom je dat de warmte onnodig naar buiten lekt. De homeQgo HuisScan geeft je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning. Zo ontdek je ook of jouw woning geschikt is voor een groen dak.

Start de HuisScan