Eerste huis kopen als Uitzendkracht

Ik werk als uitzendkracht

Ook als uitzendkracht zijn er voor jou misschien hypotheekmogelijkheden.

Portret van uitzendkracht Michael

Een voorbeeld: Michael werkt als uitzendkracht

Michael is net dertig en werkt sinds anderhalf jaar als receptionist bij een grote hotelketen via een uitzendbureau. Momenteel huurt hij met twee vrienden een appartement in Amsterdam-Oost, maar hij wil graag een eigen huis kopen.

Er is meer mogelijk dan je denkt

Werk je via een uitzendbureau en kun je een Perspectiefverklaring krijgen? Dan is een hypotheek misschien toch mogelijk bij Rabobank. Onder bepaalde voorwaarden kan je uitzendbureau een perspectiefverklaring verstrekken. Hiervoor kijken zij samen met jou naar je toekomstperspectief op de arbeidsmarkt. Bij goede mogelijkheden en kansen geven zij zo’n verklaring af.

Wat zijn mijn mogelijkheden voor een hypotheek?

In de oriënterende gesprekken met een financieel adviseur kijken we naar jouw financiële situatie en het bedrag dat je maximaal zou kunnen en willen lenen. Het verhaal van Michael en dat van Amina en Dana zijn voorbeelden van situaties waarin het toch mogelijk is gebleken om een hypotheek te krijgen. Of jij in een vergelijkbare situatie een hypotheek kunt krijgen, kunnen we niet garanderen. Ook als je jezelf niet herkent in onze voorbeeldsituaties, wil dat niet zeggen dat je geen hypotheek kan krijgen. De toekenning van een hypotheek hangt van meerdere zaken af.

Ga met ons in gesprek om uit te vinden of je een hypotheek kan krijgen voor je eerste huis. Er is meer mogelijk dan je denkt.Chat

Start direct een chat voor algemene vragen.

Start chat

Geen vast contract en misschien toch een hypotheek?

Tip: Bereken wat je maximaal kan lenen

Stap voor stap naar je eerste huis

Ben je nog niet zo ver om met ons in gesprek te gaan en wil je eerst zelf je mogelijkheden onderzoeken? Wij helpen je op weg met een rekentool, tips en oplossingen. Stap voor stap naar je eerste huis.

Lees verder

Handige links

Zelf regelen Contact Chat