Eerste huis kopen als Uitzendkracht

Ik werk als uitzendkracht

Heb je een uitzendcontract? Dan denken we graag met je mee. Zo kan een perspectiefverklaring via je uitzendbureau helpen bij de aanvraag van een hypotheek. Ontdek binnen 30 minuten jouw mogelijkheden tijdens een gratis Eerste-huis-gesprek met een adviseur.

  • Vrijblijvend gesprek waar en wanneer je wilt
  • Keuze tussen telefoon of video
  • Ontdek in 30 minuten jouw mogelijkheden
Vraag een Eerste-huis-gesprek aan
Portret van uitzendkracht Michael

Een voorbeeld: Michael

Uitzendcontracten komen steeds meer voor. Omdat elke situatie anders is, kun je bij ons het Eerste-huis-gesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kijken we verder dan het bedrag dat je kunt lenen. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt.

Michael werkt als uitzendkracht

Michael is net dertig en werkt sinds anderhalf jaar via een uitzendbureau als receptionist bij een grote hotelketen. Momenteel huurt hij met twee vrienden een appartement in Amsterdam-Oost, maar hij wil graag een eigen huis kopen.

Er is meer mogelijk dan je denkt

De arbeidsmarkt is flexibeler geworden. Daardoor is het soms lastig om een hypotheek aan te vragen. Wanneer je via een uitzendbureau werkt, kan zo’n verklaring hierbij helpen. Die kan het uitzendbureau onder bepaalde voorwaarden geven. Samen met jou kijken ze naar je toekomstperspectief op de arbeidsmarkt. Als je mogelijkheden en kansen goed zijn, geven zij een perspectiefverklaring af.Snel antwoord via de chat

Heb je een algemene vraag over wonen of hypotheken? Via de chat krijg je hier meteen antwoord op.

Stel je vraag

Wat zijn mijn mogelijkheden voor een hypotheek?

Tijdens het Eerste-huis-gesprek met een financieel adviseur kijken we samen naar jouw financiële situatie. Zijn jouw omstandigheden vergelijkbaar met het voorbeeld, dan is het soms toch mogelijk om een hypotheek aan te vragen. Is jouw situatie anders dan het voorbeeld? Dan betekent dit niet meteen dat je geen hypotheek kunt krijgen. Alleen hangt het toekennen van een hypotheek van meerdere zaken af. Daardoor kunnen we niet garanderen dat je een hypotheek krijgt.

Zonder vast contract toch een huis kopen. Kan dat?

Tip: Bereken wat je maximaal kan lenen

Stap voor stap naar je eerste huis

Ben je nog niet zo ver om met ons in gesprek te gaan en wil je eerst zelf je mogelijkheden onderzoeken? Wij helpen je op weg met een rekentool, tips en oplossingen. Stap voor stap op weg naar je eerste huis.

Bekijk de stappen

Waar wacht je nog op?

Eerste-huis-gesprek aanvragen