Stel met vermogen kijkt naar een huis om te kopen

Ik wil een huis kopen

Maximale hypotheek berekenen

  • Snel inzicht of je jouw droomhuis kunt kopen
  • Direct een indicatie van je maandlasten
  • Maak binnen 5 minuten een berekening

Ik wil een huis kopen

Leuk, je bent van plan om een huis te kopen. Om dit te kunnen financieren heb je een hypotheek nodig. Wij helpen je hier graag bij. Bereken wat je maximaal kunt lenen en oriënteer je alvast online. Behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw situatie? Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs.

Hoe werkt een hypotheek

Hoe werkt een hypotheek?

Je wilt je droomhuis kopen, maar hebt hiervoor een hypotheek nodig. Maar wat is dit eigenlijk precies en wat komt er allemaal bij kijken? Wij leggen je graag per onderdeel uit wat het inhoudt.

Wat is een hypotheek? Stap voor stap naar je nieuwe huis Hypotheekvormen en voorwaarden Hypotheekrente

wat kost een hypotheek

Wat kost een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek ga je een lening aan bij de bank. Hier zijn kosten aan verbonden. Welke kosten kun je verwachten?

Advieskosten en afsluitkosten van een hypotheek Kosten koper Nationale Hypotheek Garantie Taxatierapport Hypotheekbescherming

Illustratie van koophuis en sleutel

Kopen en jouw situatie

Twijfel je nog of je beter een huis kunt huren of kopen? Omdat je bijvoorbeeld een studieschuld of andere financiële verplichtingen hebt? Of heb je nog geen vast contract of een flexibel contract en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Lees meer over jouw situatie en ontdek in jouw Eerste-huis-gesprek wat er precies mogelijk is.

Nieuwbouwwoning Studieschuld ZZP of ondernemer Tijdelijk of flexibel contract Huren of kopen

Illustratie van verzekerd huis

Verbouwen en verduurzamen

Je huis verbouwen is het perfecte moment om ook je duurzame woonkansen te benutten. En om je te helpen jouw (duurzame) woonwens te realiseren heeft de Rabobank verschillende slimme financieringsmogelijkheden en oplossingen.

Duurzaam wonen Groendepot Bouwdepot Verhuizen of verbouwen