Stel huis gekocht, nvm open huizen dag

Hypotheek berekenen

Bereken binnen 2 minuten je maximale hypotheek en maandlasten

Huis kopen

Of je nu voor het eerst een huis koopt of groter wilt wonen. Als je een huis gaat kopen, komt er veel op je af. We denken daarom graag met je mee en helpen je stap voor stap op weg. Lees hier alles over het kopen van een huis of bereken eenvoudig je hypotheek en maandlasten.

man en vrouw staan in hun eerste huis

Gratis Eerste-Huis-Gesprek met een adviseur

Als starter is het toch vaak kijken, kijken niet kopen. Maar wat nou als het wél kan? Bij Rabobank nemen we in een persoonlijk gesprek de tijd om te kijken naar jouw mogelijkheden. Zo kun je met meer vertrouwen op zoek naar je eerste huis.

Huis verkopen

Wil je zelf je huis verkopen, dan geven we je graag een aantal tips voor de verkoop van je woning.

We zijn er ook als het tegenzit

Alles over een hypotheek

Leuk, je bent van plan om een huis te kopen. Om dit te kunnen financieren heb je een hypotheek nodig. Maar wat is dit eigenlijk precies en wat komt er allemaal bij kijken? Wij leggen je graag per onderdeel uit wat het inhoudt.

De kosten van een hypotheek

Als je een huis koopt krijg je met verschillende kosten te maken. Je kunt met je hypotheek tot 100% van de waarde van je nieuwe woning te financieren. Daarnaast zijn er ook bijkomende kosten die niet meegefinancierd worden. We zetten de kosten voor je op een rij:

Jouw situatie en een hypotheek

Twijfel je of je in jouw situatie een hypotheek kan krijgen? Een studieschuld of flexibel contract hoeven het kopen van jouw eerste huis niet in de weg te staan. Wij snappen dat elke situatie anders is. Bij Rabobank is er daarom meer mogelijk dan je denkt. Misschien ook voor jou.

Verbouwen en verduurzamen

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker. Met duurzame investeringen in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je jouw wooncomfort. Je levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu. Rabobank heeft verschillende slimme financieringsmogelijkheden en oplossingen.

Daarom een hypotheek bij Rabobank

Er is meer mogelijk dan je denkt

Er is meer mogelijk dan je denkt

Onze adviseurs zetten alles op alles om een eerste woning mogelijk te maken voor jou. Wel zo fijn in deze lastige huizenmarkt.

Korting op je hypotheekrente

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning? Of heb je een betaalrekening bij Rabo? Dan krijg je korting op je hypotheekrente.

We zijn er ook als het tegenzit

We zijn er ook als het tegenzit

We begrijpen dat het soms financieel tegen kan zitten. We zullen er op dat moment alles aan doen om jouw situatie te verbeteren. Een fijn idee.

Afspraak maken

Gratis oriënterend hypotheekgesprek

Benieuwd wat er mogelijk is in jouw situatie? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan ook makkelijk online via videogesprek.

phone

Hulp nodig?