Meer mogelijk maken voor klanten. Dat is wat wij graag doen. Daarbij vinden we dat de klant zelf moet kunnen bepalen waar ze hun financiële zaken regelen. Online, bij één van onze lokale kantoren, of bij jou, een tussenpersoon. Persoonlijk contact zit in onze identiteit, dus ook aangesloten intermediairs faciliteren we persoonlijk. Omdat we samen meer mogelijk maken. We vertellen je er graag meer over.

Informatie aanvragen
samenwerken met de Rabobank

Samenwerken met de Rabobank

Klanten helpen met het realiseren van hun woondroom, daar draag jij als intermediaire partij aan bij. Daarbij vinden we de persoonlijke relatie met onze partners net zo belangrijk als met onze klanten. Onze samenwerkingen zijn dan ook gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een open communicatie. Onze gespecialiseerde Intermediair-desks door heel Nederland vormen hiervoor de basis.

Lokale intermediairsdesk met vast aanspreekpuntMogelijkheid om aanvragen voor te besprekenGespecialiseerd in maatwerk oplossingen
Informatie aanvragen

Contact met lokale intermediairdesks

Om jou als intermediaire partner zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we dertien lokale intermediairdesks ingericht. Hier werken relatiemanagers, acceptanten en kredietspecialisten die zich focussen op jouw aanvragen. Als partner heb je een vast aanspreekpunt die de belangen van jou en jouw klant behartigt. Zij staan klaar voor vragen en het bespreken van dossiers.

Contactgegevens intermediairdesks (PDF)
Stelletje op huizenjacht

Nu: 30 jaar aantrekkelijke rente

Onze hypotheekrente voor een rentevaste periode van 30 jaar is in tarief verlaagd. Hierdoor kunnen jouw klanten 30 jaar tegen een aantrekkelijk tarief wonen. Zonder onverwachte renteveranderingen tijdens de looptijd van de hypotheek. Zo weten jouw klanten precies waar ze aan toe zijn. Een geruststellende gedachte.

Bekijk de actuele rentes

Meer actualiteiten

Eventkalender

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Hieronder tippen wij een aantal interessante events.

3 oktober 2019: Mortgage TechEvent, Amsterdam

Een 1-daagse conferentie waar het veranderende hypothekenlandschap centraal staat. Als financieel adviseur leer je met behulp van workshops, live demonstraties en interactieve discussie hoe je hier op inspeelt.

meer informatie en tickets op www.iir.nl

10 oktober 2019: FFP congress, Nieuwegein

Het FFP congres is uitgegroeid tot hét patform voor financieël plannend Nederland. Vakinhoudelijk een sterk en afwisselend programma, een grote opkomst en de uitreiking van Financiëel planner van het jaar, maken dat dit congress elk jaar weer een succes is.

meer informatie op ffpcongres.nl

Handige links

Zelf regelen Contact Chat