Nieuw huis verbouwen of verduurzamen

Nieuw huis verbouwen of verduurzamen

  Heb je jouw nieuwe huis gevonden maar moet er nog wat gebeuren om het helemaal naar je zin te maken? Naast dat het ervoor zorgt dat je huis helemaal aansluit op jouw woonwens, laat het in veel gevallen de waarde van de woning stijgen.

  duurzaam verbouwen

  Huis verduurzamen

  Met een duurzame investering in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je je wooncomfort. Bovendien lever je een bijdrage aan een beter milieu. Tot slot levert het vaak ook nog een waardestijging van het huis op. Een toekomstbestendige keuze dus.

  Wij helpen je stap voor stap naar een duurzame woning. Vaak begint dit met inzicht krijgen in de huidige situatie. Waar zitten de besparingskansen en wat levert dit op? Daarna bepaal je welke maatregelen je wilt nemen. Wij adviseren je graag over de mogelijke maatregelen, subsidies en financiering van de verbouwing.

  Ontdek waar jij kunt beginnen Lees meer over duurzaam verbouwen

  Huis verbouwen

  Is je nieuwe huis nog niet helemaal naar wens? Moet er bijvoorbeeld een nieuwe keuken in of een aanbouw geplaatst worden? Ook voor deze aanpassingen zijn verschillende financieringsvormen mogelijk. Bijvoorbeeld een bouwdepot of een schenking van familieleden. Onze financieel adviseurs helpen jou bij het kiezen van een oplossing die past bij jouw situatie.

  Lees meer over de financieringsmogelijkheden voor een verbouwing (Juiste link achterhangen)

  Hoe wil je verder?

  Wij helpen je graag.

  Bereken je hypotheek
  Maak een afspraak

  Handige links

  Zelf regelen Contact Chat