Maximale hypotheek berekenen

Maximale hypotheek berekenen

  Benieuwd naar wat je maximaal kunt lenen voor een huis? Bereken nu je maximale hypotheek aan de hand van je bruto jaarinkomen en dat van je partner. Je kunt hier ook direct de maandlasten van een hypotheek berekenen. Zo weet je snel wat je maximaal kunt lenen voor je droomwoning.

  Bereken je hypotheek

  Uitgebreide hypotheekberekening

  In het Rabobank Hypotheekdossier kun je uitgebreid je hypotheek berekenen. Je rekent met de actuele rentes, je inkomen, eventuele studieschuld en spaargeld. Zo krijg je een compleet beeld van jouw hypotheekmogelijkheden.

  Start jouw dossier
  Eerste huis gesprek

  Jouw Eerste-huis-gesprek: er is meer mogelijk dan je denkt

  Wil je je eerste huis kopen? Leuk! Start je Eerste-huis-gesprek. Je kan kiezen tussen een telefoon- of videogesprek. Via de chat beantwoorden wij je algemene vragen. Weet je niet zeker of je een hypotheek kan krijgen? Bekijk onze voorbeeldsituaties waarin het toch mogelijk bleek om een hypotheek te krijgen.

  Op naar het Eerste-huis-gesprek

  Waarom een Rabobank hypotheek?

  Een hypotheek is meer dan alleen de stand van de rente. Bij ons is de hypotheekofferte bijvoorbeeld 12 maanden geldig en zijn er goede mogelijkheden voor zzp’ers en flexwerkers. Bovendien kijken we niet alleen naar je situatie nu, maar ook naar de plannen in de toekomst. Zo komen we samen tot een hypotheek die toekomstbestendig is.

  10 pluspunten van de Rabobankhypotheek

  Veelgestelde vragen

  Welke hypotheken kan ik kiezen?

  Je hebt bij ons de keuze uit verschillende hypotheken, met verschillende voorwaarden. Bijvoorbeeld voor duurzame nieuwbouw of basisvoorwaarden met een scherpe rente. Ook is er bijvoorbeeld de Generatiehypotheek waarbij ouders hun kinderen kunnen helpen bij het kopen van een woning.

  Bekijk de verschillende hypotheekvormen en voorwaarden

  Hoe werkt het kopen van een huis? Wat is de actuele hypotheekrente? Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

  Je huidige hypotheek die ergens anders loopt kun je oversluiten naar de Rabobank. De lening bij je huidige hypotheekverstrekker wordt dan afgelost en je wordt hypotheekklant bij de Rabobank. Als je een huidige hypotheek hebt bij de Rabobank kun je deze ook oversluiten naar een andere aanbieder.

  Lees meer over oversluiten

  Kan ik Nationale Hypotheek Garantie (NHG) krijgen?

  Als je een huis koopt met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heb je meer zekerheid en vaak lagere maandlasten. Om in aanmerking te komen voor een hypotheek met NHG, mag vanaf 1 januari 2019 de waarde van je huis niet meer dan € 290.000 bedragen.

  Lees meer over een huis kopen met NHG

  Hoe wil je verder

  Wij helpen je graag.

  Bereken je hypotheek
  Maak een afspraak

  Handige links

  Zelf regelen Contact Chat