Hypotheek voor zzp’ers en ondernemers

Een hypotheek met een flexibel inkomen

Ook als ondernemer of zzp’er kunt u bij ons terecht voor een hypotheek. Een variabel inkomen hoeft hierbij geen belemmering te zijn. Samen kijken we naar uw gegevens en bepalen we wat u maximaal kunt lenen voor uw droomhuis.

Voor wie?

  • Zzp'ers
  • Ondernemers
  • Startende ondernemers

Wat kan ik lenen?

Om uw financiële mogelijkheden vast te stellen, kijken we naar uw inkomen/netto winst in de afgelopen drie jaar. Tel de cijfers van de afgelopen drie jaar bij elkaar op en deel dit bedrag door drie. Het bedrag dat u overhoudt, kunt u invullen als inkomen in onze online rekentool voor een goede indicatie.

Ik ben pas 1 jaar ondernemer

Ook dan kunnen wij u vaak verder helpen. Zorg dat u de financiële gegevens van minimaal één boekjaar paraat heeft, aangevuld met een prognose. Maak met ons een afspraak om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn.

Nieuw: al na één jaar zzp een hypotheek met NHG

Ook voor ondernemers die tussen de 1 en 3 jaar bezig zijn, is nu een hypotheek met Nationale hypotheek Garantie mogelijk. Vraag uw Rabobankadviseur naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

U krijgt ook als ondernemer of zzp’er te maken met eenmalige en maandelijkse kosten voor uw hypotheek. De eenmalige kosten zijn de advies- en afsluitkosten. Daarnaast betaalt u iedere maand rente en aflossing (afhankelijk van uw hypotheekvorm).

Bekijk de actuele hypotheekrentes

Lees meer over de advieskosten

Sparren over uw koopplannen

Soms kan het prettig zijn om even persoonlijk de mogelijkheden te bespreken. Dat kan vrijblijvend en kosteloos. Laat uw gegevens achter dan bellen wij u dezelfde werkdag nog terug.

Kunt u niet wachten? Vind hier het eerstvolgende inloopmoment bij u in de buurt.

Ook voor zzp'ers en ondernemers geldt:

  • Vaak de volgende werkdag al in gesprek met een adviseur
  • Korting op de advieskosten als u uw hypotheekaanvraag online voorbereidt
  • Betaalpakketkorting op uw hypotheekrente als u een rekening bij ons heeft

Contact

Rabobank