Betaalpakketkorting

Korting op uw hypotheekrente

Met een betaalrekening bij de Rabobank kunt u, wanneer u een nieuwe rentevaste periode kiest, in aanmerking komen voor 0,2% Betaalpakketkorting op de hypotheekrente. Voorwaarden zijn onder andere dat uw inkomen op deze betaalrekening wordt gestort en uw hypotheeklasten via een volmacht van de rekening worden afgeschreven. Alle voorwaarden leest u hieronder.

Meer over hypotheekrentes

Voorwaarden Betaalpakketkorting

  • U ontvangt Betaalpakketkorting als u een betaalrekening bij de Rabobank heeft waarop uw inkomen binnenkomt en u de lasten van uw hypotheek van deze rekening via een volmacht betaalt.
  • Betaalpakketkorting geldt alleen bij het ingaan van nieuwe rentevastperiodes.
  • Als uw rentevaste periode eenmaal is ingegaan, kunt u tijdens die rentevastperiode niet alsnog Betaalpakketkorting krijgen.
  • Betaalt u de lasten van het leningdeel niet meer via volmacht van een betaalrekening bij de Rabobank? Of komt uw inkomen niet meer binnen op deze betaalrekening? Dan kan de Betaalpakketkorting vervallen.
  • Betaalpakketkorting geldt alleen bij vaste rente en vaste rente met rentebedenktijd voor particuliere hypotheken. Andere rentevormen en de OverbruggingsHypotheek zijn uitgesloten van Betaalpakketkorting.
  • Het is mogelijk dat we op enig moment geen Betaalpakketkorting meer aanbieden. U kunt er dan dus niet meer voor in aanmerking komen. Ook kunnen we voor nieuwe rentevastperiodes de voorwaarden voor Betaalpakketkorting aanpassen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u weten welk tarief voor uw situatie geldt? Of heeft u nog vragen over onze rentevormen? Maak dan een afspraak met uw adviseur.

Een betaalrekening bij de Rabobank kunt u online aanvragen.