Hypotheekvormen en voorwaarden

  Ben je op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie? Bij de Rabobank hebben we verschillende hypotheekvormen en –voorwaarden. Deze zijn de basis voor onze hypotheekproducten. Vergelijk de vormen, voorwaarden en producten en kies welke het beste aansluit op jouw wensen.

  Gewonnen prijzen van MoneyView voor beste voorwaarden hypotheken in 2020

  Hypotheekvormen

  Je hypotheekvorm bepaalt de manier waarop je de hypotheek aflost. Wil je bijvoorbeeld gelijke maandlasten houden tijdens de looptijd, of steeds lagere lasten? Of kies je er voor om tijdens de looptijd niets af te lossen, maar dit in een keer te doen bijvoorbeeld bij verkoop van de woning?

  Voorwaarden hypotheek

  Bij een passende hypotheekvorm horen ook passende voorwaarden voor je hypotheek. Je kunt bij de Rabobank kiezen uit verschillende voorwaarden. Vind je een lage, scherpe rente belangrijk? Of wil je juist meer flexibiliteit en mogelijkheden?

  Hypotheekproducten

  Onze hypotheekproducten bestaan uit een hypotheekvorm en de voorwaarden die je kiest. Sommige producten hebben verschillende aanvullende eigenschappen. Zo kies je een hypotheekproduct dat precies aansluit op het doel van je lening en jouw wensen. Bekijk hier al onze producten: