Je woning verduurzamen? Met het Rabo Groendepot heb je twee jaar de tijd om te beslissen welke energiebesparende maatregelen je wilt nemen. Dus neem je tijd. En doe het goed.

Isoleren, dubbel glas of zonnepanelen. Met het Groendepot leg je jezelf niet vast aan specifieke maatregelen. Je bepaalt later aan welke energiebesparende maatregelen je het geld besteedt.

Wat is een groendepot?

Een Rabo Groendepot is een bouwdepot speciaal voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Je hebt 24 maanden een rekening tot je beschikking waar je jouw duurzame verbouwing mee kunt betalen. Zolang je het geld niet gebruikt, ontvang je hierover een rentevergoeding die gelijk is aan de afgesproken hypotheekrente.

Lees hoe een bouwdepot werkt

Ontdek wat een duurzaam huis jou oplevert

Met een duurzame investering in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je je wooncomfort. Maar waar begin je? En hoe weet je wat voor jouw huis slim is om te doen? Met de homeQgo HuisScan krijg je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning.

Start de HuisScan

Is een groendepot iets voor jou?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over het Rabo Groendepot. Maak een afspraak en ontdek jouw mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak