Nieuw: Rabobank Isolatiescan

9 november 2021 15:06

Je bent vast al bekend met onze RaboHuisScan van homeQgo. Deze scan is voor klanten die hun huis willen verduurzamen, maar nog niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. De scan geeft een advies op maat, zodat jij snel inzicht krijgt in de verduurzamingsmogelijkheden voor jouw klant. En je verduurzaming zonder veel moeite en tijd kan meenemen in het gesprek. Weet je klant al meer concreet wat hij of zij wil, zoals het huis isoleren? Dan kun je de Isolatiescan gebruiken.

Vrouw achter een laptop

Zo werkt het

Met de Isolatiescan kun je je klant doelgericht adviseren over de opties bij het verduurzamen van een huis. De Isolatiescan fungeert als handig hulpmiddel waarbij - aan de hand van specifieke gegevens - een op maat gemaakt advies gemaakt over de isolatiemogelijkheden van de woning. Bijvoorbeeld op het gebied van dak-, spouwmuur- en/of vloerisolatie. Ook kan er direct een offerte opgevraagd worden voor de benodigde producten. En gaat de klant hiermee akkoord? Dan neemt de fullfilmentpartner van homeQgo contact op voor een afspraak om de isolatie door ervaren vakmensen te laten uitvoeren.

Zelf aan de slag

Benieuwd hoe de Isolatiescan werkt? Ervaar het zelf . Of doe de uitgebreide HuisScan en ontdek het gemak van een volledig online duurzaamheidsadvies.