Nieuw: Rabobank Collectieve Inschrijving Zonnepanelen

2 december 2021 9:37

Wil jouw klant verduurzamen, bijvoorbeeld door zonnepanelen te installeren? De Collectieve Inschrijving Zonnepanelen kan hierbij helpen. Klanten die lid zijn, of worden, van de Rabobank profiteren bij inschrijving van een scherpe korting op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Is je klant nog geen Rabobank-lid? Dan kan hij of zij zich gratis en snel online of via de Rabo App inschrijven.

Mensen kijken naar hun geïnstalleerde zonnepanelen

Bijdrage aan een duurzame leefomgeving

Met elkaar kunnen we nog meer impact maken op een duurzame leefomgeving door het gesprek over verduurzaming met klanten aan te gaan. Hierbij kan de homeQgo zonnepanelen scan helpen als handige tool. Zijn zonnepanelen interessant voor jouw klant? Dan is de Collectieve Inschrijving Zonnepanelen een mooie optie.

Zo werkt het

Als Rabobank-lid kan je klant zich tussen 1 december en 16 januari vrijblijvend inschrijven voor dit collectief. We werken hiervoor samen met homeQgo en SolarNRG. Hoe meer leden zich inschrijven, hoe scherper de korting. SolarNRG bepaalt vervolgens de daadwerkelijke korting op basis van het totale aantal inschrijvingen. Is je klant geïnteresseerd in de installatie van zonnepanelen? Dan bepaalt onze partner homeQgo of het dak van de woning van je klant geschikt is. In dat geval kan je klant vervolgens een vrijblijvende offerte voor de zonnepanelen aanvragen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Collectieve Inschrijving Zonnepanelen? Graag vertellen we je er meer over. En uiteraard hebben we ook alle veelgestelde vragen voor je klant op een rijtje gezet.