23% korting op zonnepanelen voor jouw klant

23 november 2021 11:00

Eerder hebben we je op de hoogte gebracht van onze Collectieve Inschrijving Zonnepanelen. Jouw klant kon zich - wanneer lid van de Rabobank - tussen 1 december 2021 en 10 januari 2022 hiervoor inschrijven en op die manier profiteren van een scherpe korting op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Inmiddels is de inschrijvingsperiode gesloten en is de korting bekend. Deze bedraagt 23%. De korting geldt ten opzichte van een adviesprijs, gebaseerd op de gemiddelde marktprijs van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

Verzend het artikel per e-mail
Zonnepanelen installateurs

Hoe nu verder?

Als je klant zich heeft ingeschreven en wil profiteren van de scherpe ledenkorting, kan hij of zij de zonnepanelen scan van onze partner homeQgo doen. Hiervoor ontvangt je klant een uitnodiging. Voldoet je klant aan de actievoorwaarden en is het dak geschikt voor zonnepanelen? Dan krijgt je klant een vrijblijvende, voorlopige offerte. Gaat je klant hiermee akkoord? Dan geldt er een aanbetaling van € 99 en komt er iemand langs om het dak te inspecteren. Hierna volgt een definitieve offerte.

Zodra je klant de definitieve offerte accepteert, is de officiële overeenkomst afgesloten. Voor die tijd mag je klant altijd afzien van de zonnepanelen. Is de aanbetaling al gedaan? Dan wordt die uiteraard terugbetaald.

Niet ingeschreven

Wil jouw klant alsnog profiteren van de Collectieve Inschrijving Zonnepanelen? Dan kan hij of alsnog een offerte aanvragen en profiteren van de ledenkorting. Zolang je klant maar Rabobank-lid is of wordt. Dat is gratis en eenvoudig te regelen via de Rabo App.

Lees meer over onze Collectieve Inschrijving Zonnepanelen.

Financieringsmogelijkheden

In gesprek met je klant over de financiering van de zonnepanelen? Wij bieden verschillende financiële oplossingen. Lees bijvoorbeeld meer over ons Groendepot en de duurzaamheidskorting die we aanbieden.

Ontdek onze financiële oplossingen