Installateur legt groen dak

Samenwerken met Rabobank

Klanten helpen met het realiseren van hun woondroom, daar draag jij als onafhankelijke hypotheekadviseur aan bij. Wij vinden de persoonlijke relatie met onze partners net zo belangrijk als met onze klanten. Onze samenwerkingen zijn dan ook gebaseerd op wederzijds vertrouwen en open communicatie. Onze gespecialiseerde intermediairdesks door heel Nederland vormen hiervoor de basis.

Lokale intermediairsdesk met vast aanspreekpunt Mogelijkheid om aanvragen voor te bespreken Gespecialiseerd in maatwerk oplossingen
Informatie aanvragen

Een hypotheek blijft mensenwerk

In een markt die continu in ontwikkeling is, blijft de adviesbehoefte van de klant groot. De huizenmarkt is gespannen en dynamisch en de arbeidsmarkt flexibiliseert. Daardoor neemt voor grote groepen hypotheekklanten de complexiteit toe. En dan zijn alleen systemen niet genoeg. Aan de randen van het beoordelingskader is de wereld immers niet zwart of wit. Niet ja of nee. Het genuanceerde beoordelingsvermogen van de mens is dan echt nodig.
Want waar systemen bij twijfel nee zeggen, kijken wij juist verder. En daardoor kunnen we onze belofte samen waarmaken: Bij Rabobank is er meer mogelijk.

Tussenpersoonzoeker

Op Rabobank.nl bieden wij klanten de mogelijkheid om een hypotheekafspraak te maken bij een intermediair. Door het invullen van een plaats of postcode zien zij de tussenpersonen met een aansluiting bij Rabobank bij hen in de buurt. Jouw gegevens worden getoond en de klant kan direct een aanvraag voor een afspraak doen.
Voor het tonen van de gegevens gebruiken wij data van Advieskeuze. Klopt er iets niet in je gegevens of wil je jouw profiel aanpassen? Neem dan rechtstreeks contact op met Advieskeuze.

Naar de tussenpersoonszoeker

samenwerken met de Rabobank

Lokale intermediairdesks

Om jou als intermediaire partner zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we dertien lokale intermediairdesks ingericht. Hier werken relatiemanagers, acceptanten en kredietspecialisten die zich focussen op jouw aanvragen. Als partner heb je een vast aanspreekpunt die de belangen van jou en jouw klant behartigt. Zij staan klaar voor vragen en het bespreken van dossiers.

Contactgegevens intermediairsdesks (PDF)