Wil je snel weten of oversluiten naar Rabobank voor jou interessant is? Met de Rabobank OversluitCheck heb je snel een indicatie of je kunt besparen op je hypotheeklasten.

Heb je een spaarhypotheek? Dan is deze check niet geschikt. Onze adviseur kijkt graag wat in jouw situatie mogelijk is.

Heeft jouw hypotheek een spaardeel?

Dan is deze check niet geschikt. De OversluitCheck geeft je een indicatie of oversluiten van je hypotheek interessant is. Als je een spaarhypotheek hebt en je hypotheekrente omlaag gaat, dan wordt ook je spaarrente lager. Dan is oversluiten vaak niet gunstig om te doen. Wil je weten wat er in jouw situatie mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een gratis oversluit-gesprek met een adviseur.

Hypotheek oversluiten

Gratis en vrijblijvend oversluit-gesprek

Heb je de check gedaan? Of weet je al dat oversluiten voor jou gunstig is? Maak dan een afspraak voor een oversluit-gesprek: dit is een gratis oriëntatie gesprek. Onze adviseur kijkt graag samen met jou wat er in jouw situatie mogelijk is. Dit kan makkelijk vanuit huis via telefoon- of videogesprek.

Vraag een gratis oversluit-gesprek aan

Heb je al een hypotheek bij Rabobank?

Heb je een Rabobank hypotheek, maar wil je toch profiteren van de lagere rente? Dan kun je overwegen om je hypotheekrente tussentijds aan te passen door je hypotheek over te sluiten. Je ontvangt van ons dan een vrijblijvend aanbod voor een nieuwe rente. Zo kun je zelf beslissen wat het beste bij jouw situatie past.

Jouw Rabobank hypotheek aanpassen

Ook je hypotheek oversluiten naar de Rabobank?

Check in 5 minuten of je hypotheek oversluiten gunstig is.

Doe de OversluitCheck