Heb je een Rabobank hypotheek, maar wil je toch profiteren van de lage rente? Dan kun je overwegen om je hypotheekrente aan te passen door je hypotheek over te sluiten. Wil je weten of dit gunstig is in jouw situatie? Ontdek dan jouw mogelijkheden tijdens een gratis Oversluit-gesprek.

Vrijblijvend gesprek waar en wanneer het jou uitkomtKeuze tussen een telefoon- of videogesprekOntdek snel of oversluiten interessant is voor jou
Vraag een gratis Oversluit-gesprek aan

Waarom een Oversluit-gesprek?

Wil je je hypotheek oversluiten? Dan is het belangrijk om te weten of dit gunstig is in jouw situatie. Of het oversluiten van je hypotheek interessant is, is voor iedereen verschillend. Ook heb je vaak te maken met bijkomende kosten. Laat je daarom goed informeren, zodat je zeker weet dat je dit ook terugverdient. In een gratis Oversluit-gesprek kijkt onze adviseur samen met jou naar de mogelijkheden en rekent uit hoeveel voordeel dit oplevert.

Hypotheek oversluiten

Ontdek in 3 stappen of oversluiten interessant is

Stap 1: Check of de huidige rente lager is dan de rente die je nu betaalt.

Stap 2: Vraag een gratis Oversluit-gesprek aan via video of telefoon.

Stap 3: Ontdek in een vrijblijvend gesprek of oversluiten in jouw situatie interessant is.

Bekijk onze actuele rente Vraag een gratis video of telefonisch gesprek aan

Veelgestelde vragen

Wat houdt het gratis Oversluit-gesprek in?

Wil je je hypotheek oversluiten? Dan is het belangrijk om te weten of dit gunstig kan zijn in jouw situatie. Onze financieel adviseur kan je daarbij helpen tijdens een gratis oriënterend Oversluit-gesprek.
Wil je daarna een adviesgesprek? Dan zijn daar kosten aan verbonden:

Ik heb wel een Rabobank Hypotheek

Heb je al een Rabobank hypotheek? Dan kan je de rente wijzigingen zonder een adviesgesprek. Je betaalt dan alleen wijzigingskosten.

Lees meer over advies en kosten

Ik heb nog geen Rabobank Hypotheek

Heb je nog geen Rabobank hypotheek? Dan helpen wij je graag bij het nemen van beslissingen over je hypotheek. Dat doen we in een betaald adviesgesprek.

Wat kan ik verwachten van een Oversluit-gesprek?

Videogesprek

Via je computer, laptop, tablet of smartphone voer je met een financieel adviseur een videogesprek over je mogelijkheden voor het oversluiten van je hypotheek. Net zoals je tijdens een persoonlijk gesprek bij de bank zou doen. Gewoon thuis vanaf je bank of waar je ook bent.

Telefoongesprek

In een telefonisch gesprek bespreek je met een financieel adviseur wat er in jouw situatie mogelijk is. De inhoud van het gesprek is hetzelfde als een persoonlijk gesprek bij de bank.

Ik wil mijn hypotheek oversluiten, wat moet ik doen?

Ik heb wel een Rabobank Hypotheek

Heb je al een Rabobank hypotheek? En wil je profiteren van een lagere rente om de maandlasten van je hypotheek te verlagen? Dan kun je overwegen om je hypotheekrente tussentijds aan te passen door je hypotheek over te sluiten. Je ontvangt dan een aanbod van ons voor een nieuwe rente en kun je zelf beslissen wat het beste bij jouw situatie past.

Als je een Rabobank hypotheek hebt, dan kun je het wijzigen van je hypotheekrente online aanvragen zonder een adviesgesprek. Je betaalt dan alleen wijzigingskosten.

Lees meer over hypotheek rente aanpassen

Ik heb nog geen Rabobank Hypotheek

Of het oversluiten van je hypotheek interessant is, is voor iedereen verschillend. Ook heb je vaak te maken met bijkomende kosten zoals taxatie- en notariskosten en de advieskosten. Laat je daarom goed adviseren, zodat je zeker weet dat je dit ook terugverdient.

Onze financieel adviseur helpt je hier graag bij. In een betaald adviesgesprek kijken we samen wat het beste bij jouw situatie past.

Bekijk hier de tarieven voor de advies- en afsluitkosten