Goed voorbereid op huizenjacht

WUA Beste web preformance Hypotheek Rabobank

De Nederlandse huizenmarkt is volop in beweging. Om de beste kans op een huis te maken, is een goede voorbereiding van groot belang. Hoe u dit doet? Met de beste online oriëntatie op een hypotheek (WUA april 2018) weet u snel waar u aan toe bent en wat uw mogelijkheden zijn. Start hier uw voorbereiding en ga goed voorbereid op huizenjacht.

.

* 20 jaar korting op een hypotheek

Zet u de rente 20 jaar vast, dan profiteert u van een extra scherpe hypotheekrente. De actieperiode is verlengd en alleen geldig als u uiterlijk 28 oktober 2018 een hypotheekofferte bij ons aanvraagt met een rentevaste periode van 20 jaar.

Bekijk de actievoorwaarden

Bekijk de actuele hypotheekrentes

Goed voorbereid met een betrouwbare berekening

Weten hoeveel u kunt lenen? Maak een persoonlijke berekening met onze handige rekenhulp. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. U krijgt direct een eerlijk beeld van uw toekomstige hypotheek en maandlasten.

Liever een persoonlijk gesprek?

Ook bij u in de buurt zijn we regelmatig extra open. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor een gratis oriëntatiegesprek over hypotheken. Ook organiseren we door heel het land inspirerende woonevenementen. Hieronder ziet u wat er bij u in de buurt te doen is de komende tijd.

Gratis e-book Bieden & Onderhandelen

Met tips die u kunnen helpen bij het winnende bod

Contact

Rabobank