"Dit is de plek waar we oud willen worden"

‘Dit wordt ‘m’ dachten Monique en Nick toen zij voor de eerste keer de woning in Mierlo binnenstapten. De twee droomden al lang van een karakteristieke langgevelboerderij en die woonwens is onlangs in vervulling gegaan. De Rabobank hielp hen met de hypotheek.

Vanaf de eerste dag thuis

De grote openhaard, donkere balken tegen het plafond, een landelijke keuken. De woning van het stel ademt sfeer en gemoedelijkheid uit. Het monumentale pand werd vroeger gebruikt voor trouwerijen. Later bouwden de toenmalige eigenaren het om naar een woning. Monique: “Heel bijzonder, want als klein meisje heb ik hier nog het 25-jarig huwelijk van mijn ouders meegemaakt. Dat was hier, in onze huidige woonkamer.” Ook Nick was vanaf de eerste dag gecharmeerd van de boerderij: “Ja, dit is echt onze woonwens. En we zagen ook direct veel mogelijkheden voor de toekomst.”

Betrokken en bereikbaar

Nick en Monique aan tafel achter een laptop Voordat het allemaal zover was, zochten Monique en Nick goed uit wat wel en wat niet mogelijk was. “Wij zijn allebei ondernemers en dan vraag je je al snel af wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk moet je de zaken zelf op orde hebben, maar bij de Rabobank geloofde men ook echt in ons”, aldus het stel. “We hebben verder tijdens het hele traject vaak contact gehad met de Rabobank. Onze adviseur Ilse was betrokken en altijd makkelijk bereikbaar.”

Dromen voor de toekomst

Nu het pand op naam staat, is de klus nog niet geklaard. Nick: “Hier gaan we bijvoorbeeld een grote garage van maken, met drie garagedeuren.” De ruimte waar op dit moment nog een bar in zit, dient tot die tijd als opslag voor de dozen die nog niet zijn uitgepakt. Monique: “Ook met de tuin hebben we nog plannen, want daar willen we een mooi boom met een bankje eromheen.” Plannen waar het stel overigens geen haast mee heeft. “We zijn zakelijk erg druk nu met ons bedrijf Nibacars. Daarnaast genieten we iedere dag van onze nieuwe woning, dat is voor ons nu het allerbelangrijkste.”

Wat is uw woonwens?

Of het nu gaat om een pand waar veel aan moet gebeuren of een appartement in het centrum. Wij staan klaar om u te helpen met uw woonwensen. Kom naar een Rabobank bij u in de buurt. Bekijk de inloopmomenten of maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Contact

Rabobank