Goed voorbereid op huizenjacht

Goed voorbereid een huis kopen

  De Nederlandse huizenmarkt is volop in beweging. Om de beste kans op een huis te maken, is een goede voorbereiding van groot belang. Hoe je dit doet? Met de beste online oriëntatie op een hypotheek (WUA oktober 2018) weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Start hier je voorbereiding en ga goed voorbereid op huizenjacht.

  WUA

  Hoe werkt het kopen van een huis?

  Je wilt een nieuw huis kopen. Spannend! Of het nu je eerste huis is of niet, er komt veel op je af. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over hoe dit werkt en wat je allemaal moet regelen. We helpen je graag stap voor stap op weg.

  Bekijk de stappen

  Hypotheekgesprek via videogesprek

  Behoefte aan een financieel adviseur over jouw mogelijkheden? Daarvoor hoef je de deur niet meer uit. Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kan nu ook via videogesprek. Je voert het gesprek via je eigen computer of tablet, vanaf elke plek waar je online bent.

  Ontdek de mogelijkheden voor kopen met hulp

  Heb je een koophuis op het oog, maar heb je zelf niet genoeg geld voor de bijkomende kosten? Of is jouw inkomen niet voldoende om de hypotheek te kunnen krijgen? Jouw zoektocht naar een eigen koophuis hoeft hier nog niet te stoppen. Ontdek hoe je met hulp mogelijk toch jouw droomhuis kunt kopen.

  Lees hier wat de mogelijkheden zijn

  Extra openingstijden

  Ook bij jou in de buurt hebben we regelmatig een hypotheek inloopspreekuur. Je kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor een gratis oriëntatiegesprek over jouw hypotheek.

  Bekijk de openingstijden

  Hoe wil je verder?

  Wij helpen je graag.

  Handige links

  Zelf regelen Contact Chat