Goed voorbereid op huizenjacht

Goed voorbereid een huis kopen

  De Nederlandse huizenmarkt is volop in beweging. Om een huis te kunnen kopen, is het belangrijk dat je je goed voorbereid. Dit doe je met de beste online oriëntatie op een hypotheek (WUA mei 2019). Zo weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. En kun je goed voorbereid op huizenjacht.

  WUA

  Hoe werkt het kopen van een eerste huis?

  Je wilt voor het eerst een huis kopen. Spannend! We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt: kun je bijvoorbeeld wel een hypotheek krijgen met een studieschuld? Ga met ons in gesprek. Er is meer mogelijk dan je denkt.

  Start jouw Eerste-huis-gesprek

  Hypotheekgesprek via videogesprek

  Behoefte aan een financieel adviseur over jouw mogelijkheden? Daarvoor hoef je de deur niet meer uit. Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kan nu ook via videogesprek. Je voert het gesprek via je eigen computer of tablet, vanaf elke plek waar je online bent.

  Afspraak maken
  Afspraak via videogesprek

  Extra openingstijden en events

  Onze kantoren houden regelmatig hypotheek inloopspreekuren. Tijdens de extra openingstijden kun je zonder afspraak binnenlopen voor een gratis oriëntatiegesprek. Ook organiseren we bijeenkomsten zoals het Eerste-huis-event, speciaal voor starters op de woningmarkt. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt. Kijk op de landkaart voor een locatie bij jou in de buurt.

  Vind jouw locatie

  Ontdek de mogelijkheden voor kopen met hulp

  Heb je een koophuis op het oog, maar heb je zelf niet genoeg geld voor de bijkomende kosten? Of is jouw inkomen niet voldoende om de hypotheek te kunnen krijgen? Jouw zoektocht naar een eigen koophuis hoeft hier nog niet te stoppen. Ontdek hoe je met hulp mogelijk toch jouw droomhuis kunt kopen.

  Lees hier wat de mogelijkheden zijn

  Hoe wil je verder?

  Wij helpen je graag.

  Bereken je hypotheek
  Maak een afspraak