Word de beste ondernemer op Koningsdag

Heb jij een tof kraampje?

Weet jij al wat je gaat doen op 27 april? Het is dan Koningsdag. Dit jaar kun jij je eigen winkeltje beginnen op één van de vrijmarkten in ons land. Wij helpen je daar graag bij met een Koningsdagpakket. Hiermee kun jij de beste ondernemer van Nederland worden. En als je een toffe foto van jouw kraampje maakt, dan maak je ook nog kans op een leuke prijs! 

De beste baas

Een gave kassa, een toffe toeter of andere leuke ondernemersspullen. Jullie vinden het allemaal in het Koningsdagpakket die je kunt ophalen bij jullie Rabobank. Graag geven wij je tips hoe je een groot succes maakt van jouw kraampje.

Zet je geld op je spaarrekening

En weet je al wat je gaat doen met je verdiende centjes? Je kunt het geld storten op je rekening bij de Rabobank. Zo kun je sparen voor een leuk cadeau voor in de toekomst of heb je wat centjes achter de hand.

Say cheese

Ziet jouw kraampje er uitnodigend uit, probeert iedere klant een glimp van jouw plekje op te vangen of heb je ontzettend veel plezier op 27 april als ondernemer? Ga dan op de foto met jouw kraampje en deel de foto met #rabokids op Facebook of Instagram. Originele en ludieke kiekjes belonen wij met kaartjes voor de Efteling.

Lees hier de voorwaarden

Contact

Rabobank