Rabo PinPin

De coolste zakgeld-app

  • Spelenderwijs leren omgaan met geld
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Kijk als ouder mee hoeveel er wordt gespaard of uitgegeven
  • Download de markers en print ze uit om met PinPin te spelen

Wat is PinPin?

Praten over geld met uw kind lastig? Met Rabo PinPin, de coolste zakgeld-app, wordt het gemakkelijker. Kinderen leren samen met PinPin de Pinguïn van alles over de wereld van geld. Uw kind tovert PinPin tevoorschijn met één van de markers en ontdekt zo hoe het is om (virtueel) geld te verdienen, te sparen en uit te geven voor PinPin.

Download hier de markers

Koppeling met de rekening

We begrijpen dat het fijn kan zijn om inzicht te krijgen in het financiële gedrag van uw kind. Dit kan met Rabo PinPin. Scan de grote, veilige marker en maak een koppeling tussen de betaalrekening van uw kind en de app.

  • Geeft u toestemming voor het ophalen van transacties van de betaalrekening van uw kind (deze toestemming kunt u altijd weer intrekken)
  • Kunnen geen uitgaven gedaan worden met echt geld
  • Kan uw zoon of dochter het eigen saldo checken en spaarpotjes bedenken
  • Leert uw kind spelenderwijs en op een veilige manier omgaan. En dat is fijn, want: jong geleerd, is oud gedaan.

Om na het koppelen van de betaalrekening van uw kind het saldo op te halen binnen Rabo PinPin, is het nodig dat er in de laatste 90 dagen minimaal één transactie is gedaan binnen de betaalrekening van uw kind. Anders wordt €0,- weergegeven.

Uw rol in Rabo PinPin

Natuurlijk bepaalt u als ouder of verzorger of uw kind mag spelen met Rabo PinPin en of er een koppeling gemaakt mag worden met de betaalrekening. Maar u heeft ook een belangrijke rol in de app. Wilt u zien of er veel wordt uitgegeven en gespaard? Of wilt u uw kind een beloning geven voor bijvoorbeeld een mooi rapport? Dit kan allemaal via het oudergedeelte. U heeft een eigen ingang in de app waardoor u precies kunt zien hoe uw kind het spel speelt. Zo kunt u op een makkelijke én leuke manier samen met uw kind over geld praten.

Kosten

Rabo PinPin is een gratis app. Deze is te downloaden via de App Store of via de Google Play Store.

Vragen?

Heeft u vragen over de app en het gebruik van de app? Kijk dan of uw vraag bij de ‘veelgestelde vragen’ staat. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met uw Rabobank.

Download de veelgestelde vragen (pdf, 1Mb)

Contact

Rabobank