Nieuwe Rabo JongerenRekening

Gratis betaalrekening voor jongeren van 0 tot 18 jaar

Wij zijn altijd bezig om betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor onze jonge klant, maar ook voor u als ouder of verzorger. Daarom worden er vanaf begin december 2017 een aantal wijzigingen aangebracht in de Rabo JongerenRekening. Als uw kind een Rabo TopKidRekening heeft, dan wordt deze omgezet naar een Rabo JongerenRekening. Met de nieuwe wijzigingen in de Rabo JongerenRekening kunt u samen met uw kind nóg meer bankzaken voor uw kind zelf regelen. Dit kan gemakkelijk en snel in de Rabo Bankieren App en via Rabo Internetbankieren.

Nog meer gemak voor u

Als ouder of verzorger kunt u samen met uw kind vanaf begin december 2017 nog meer zelf regelen voor de rekening van uw kind.

  • Een eigen pas voor uw kind (her)aanvragen en pincode pas aanvragen
  • Online bankieren aanzetten
  • Paslimieten instellen
  • Contactloos betalen aan- en uitzetten
  • Gebruik bankpas buiten Europa instellen
  • Instellen van ontvangen van betaalalerts

Nieuwe voorwaarden per 1 januari 2018

Omdat we u als ouder of verzorger meer mogelijkheden geven om de rekening van uw kind te beheren, zijn de voorwaarden voor de Rabo JongerenRekening hierop aangepast. Daarnaast zijn de voorwaarden gewijzigd omdat er vanaf 1 januari 2018 geen rente meer vergoed wordt op de vernieuwde Rabo JongerenRekening. Deze nieuwe voorwaarden gelden vanaf 1 januari 2018.

Lees de nieuwe voorwaarden van de Rabo JongerenRekening

Rabo PinPin: de coolste zakgeld-app

Voor onze jonge klanten is er een nieuwe augmented reality app, Rabo PinPin. Dit is een app die financieel bewustzijn creëert en ervoor zorgt dat kinderen in een veilige omgeving spelenderwijs leren omgaan met geld. Door met PinPin de Pinguïn te spelen wordt er virtueel geld verdiend.

Dankzij een koppeling met de betaalrekening kan uw kind het eigen saldo checken en spaardoelen bedenken. Dit betekent niet dat uw kind zelf betalingen kan doen via Rabo PinPin. Ouders of verzorgers kijken mee en zien of er virtueel geld is bijgekomen, wordt gespaard of is uitgegeven voor PinPin. Zo wordt de dialoog over geld en leren omgaan met geld op gang gebracht.

De app is gratis te downloaden en te gebruiken. Uiteraard alleen met toestemming van u als ouder of verzorger.

Lees meer op rabobank.nl/pinpin en download hem snel!

Contact

Rabobank