#klaarvoordestart

Dag middelbare school en hallo nieuwe start! Heb jij dit jaar eindexamen gedaan voor de middelbare school en breekt er een nieuwe periode aan? Bijvoorbeeld als eerste jaar student Lifestyle studies of Filosofie. Toch die backpacktas gepakt voor een rondreis door Zuid Amerika? Of wordt het klussen en schilderen in jouw nieuwe studentenwoning? Uiteraard is een jaar werken en alle focus daarop natuurlijk ook niet verkeerd. Kortom: alles wordt nieuw! Ben jij klaar voor deze nieuwe start? Check snel welke financiële zaken je allemaal moet regelen.

Wat wordt jouw nieuwe start?

Je studententijd gaat beginnen. Spannend en leuk, maar studeren kost ook geld. Wij helpen je om grip te houden op je geld, zodat jij je tijd kunt besteden aan studeren en genieten van deze leuke en bijzondere periode.

Maak gebruik van onze gratis rekening

Voor onze studenten hebben wij een gratis betaalrekening. Je regelt je bankzaken via internet of mobiel en je krijgt een bankpas die je kunt gebruiken in binnen- en buitenland en waarmee je ook contactloos kunt betalen. Je kunt dit betaalpakket uitbreiden met een creditcard. Handig toch!

Wat zijn jouw voordelen met onze rekening:

  • online bankieren via internet en mobiel
  • creditcard mogelijk
  • Rabo Alerts bij grote bijschrijving of laag saldo
  • aanbiedingen voor studenten: Rabo StudentenSpecials
  • korting op studentenverzekeringen van Interpolis
  • aan te vragen via de Rabo Bankieren App (als je nog geen rekening hebt bij de Rabobank)

Check je verzekering

Vanaf je 18de kies je zelf je zorgverzekering. Weer een keuze die je moet maken, maar ook daar helpen wij je! Via de Rabobank kun je een Interpolis Zorgverzekering afsluiten, zo geregeld. En kijk dan ook even naar je andere verzekeringen. Als je op kamers gaat, is een eigen inboedelverzekering bijvoorbeeld slim.

Regel al je verzekeringen hier

Better safe than sorry

Doe onze 18 jaar check en bekijk waar je nog meer aan moet denken als je 18 jaar wordt. Bijvoorbeeld als je gaat studeren, werken of reizen.

Doe de 18 jaar check

Vrije tijd?

Ben je nu deze hele zomer vrij en heb je zin in een toffe baan samen met je vrienden? Check dan Vriendengevraagd.nl. Hier vind je hele leuke zomerbanen bij jou in de buurt. Enjoy!

www.vriendengevraagd.nl

Je eerste échte maandsalaris of een hele beleving in het buitenland; ben jij klaar voor deze nieuwe start? Check hier wat je allemaal kunt regelen!

Onze app voor jou!

Nieuwe baan gevonden waar jij hartstikke veel energie van krijgt? Of aan de slag bij een job om te ontdekken wat je leuk vindt? Zorg ervoor dat je salaris wordt gestort op je Rabobankrekening. In onze app check je gemakkelijk je saldo en of je salaris al is gestort. Handig toch! En ben je in het buitenland en wil je iets regelen? Dan kun je ook veel doen in de app.

Lees alles over de Rabo Bankieren App

Geldzaken onderweg

In veel Europese landen kun je tegenwoordig met pin betalen. Toch kan het handig zijn om een creditcard te hebben als je op reis bent. Met de RaboCard kun je wereldwijd (online) betalen.

Lees meer over bankzaken op reis

Goed verzekerd op reis

Als je gaat reizen, dan wil je natuurlijk genieten! Genieten van alles wat je meemaakt en je niet druk maken als er iets onverwachts gebeurd. Sluit daarom voordat je op reis gaat een verzekering af. Kijk ook in je verzekeringspolis of je met je huidige zorgverzekering goed verzekerd bent in het buitenland. Ga je meer dan één keer per jaar op reis, dan ben je met een Doorlopende Reisverzekering vaak voordeliger uit.

Vergelijk onze reisverzekeringen

Nieuwe baas

Ben jij 18 jaar en staat er binnenkort ‘directeur’ of ‘baas van’ op jouw cv? Dan zijn er ook zaken waar je aan moet denken en wat je moet regelen. Wij helpen je graag op weg.

Meer lezen over het starten van een eigen bedrijf

Vrije tijd?

Ben je nu deze hele zomer vrij en heb je zin in een toffe baan samen met je vrienden? Check dan Vriendengevraagd.nl. Hier vind je hele leuke zomerbanen bij jou in de buurt. Enjoy!

www.vriendengevraagd.nl

Contact

Rabobank