Klant worden

Bankieren bij de Rabobank

Klant zijn is bij ons meer dan alleen het hebben van een rekening.

  • u kunt zelf uw bankzaken regelen, u heeft de touwtjes in handen
  • er is altijd een adviseur die u vooruit helpt als dat nodig is
  • u krijgt steeds de best passende oplossing, uiteraard in uw voordeel
  • u ervaart dat wij investeren in uw leefomgeving

Bankrekening openen

Bij de Rabobank kiest u voor een betaalpakket. Dit bestaat uit een betaalrekening met bankpas. Ieder pakket heeft extra’s, zoals een creditcard of online bankieren.

Wilt u van een andere bank overstappen naar de Rabobank? Dat kan met de Overstapservice. Met deze gratis service loopt uw betalingsverkeer soepel door. Kies de betaalrekening die bij u past en geef bij de aanvraag aan dat u gebruik wilt maken van de Overstapservice.

Startende ondernemer? Open dan een zakelijke rekening zodat u uw privé- en bedrijfsfinanciën gescheiden houdt.

Welke rekening past bij mij?

Met de online Pakketkiezer kiest u zelf het betaalpakket dat bij u past.

Open uw rekening via de Rabo Bankieren App

Wilt u klant worden bij de Rabobank? Dan kunt u het Rabo DirectPakket of het Rabo StudentenPakket ook eenvoudig aanvragen via de Rabo Bankieren App. Het voordeel daarvan is dat u niet meer langs hoeft te komen op een Rabobankkantoor. U hoort binnen één werkdag of uw aanvraag is goedgekeurd. Om klant te worden via de Rabo Bankieren App heeft u een smartphone met iOS of Android nodig.

Andere bankrekeningen openen

U kunt gratis een bankrekening openen voor kinderen, jongeren en studenten. Wilt u een betaalpakket met een bestedingsruimte van € 10.000 op uw bankpas of creditcard? Kies dan voor het exclusieve Rabo RiantPakket.

Overstappen naar de Rabobank

Wilt u bankieren bij de Rabobank? Welkom!

Bankieren is meer dan alleen een betaal- of spaarrekening. Ook uw hypotheek, verzekeringen of andere bankzaken kunt u bij ons regelen op de manier die bij u past. Wij geloven dat iedereen zelf en zelfverzekerd financiële keuzes kan maken. Hoe wij u hierbij ondersteunen, bepaalt u.

Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek. Maak hiervoor een afspraak.

Bankrekening openen voor uw kind

Een bankrekening is voor uw kind leuk en leerzaam. U kunt daar zelf of samen met uw kind op sparen. Als uw kind eraan toe is, kan het ook zelf pinnen en betalen met een bankpas.

Bekijk onze mogelijkheden voor kleine bankiers

Meer over de Rabobank

De Rabobank is een bank voor klanten. Ruim honderd jaar geleden begonnen in Nederland en inmiddels uitgegroeid tot een internationale financiële dienstverlener die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. We zijn een coöperatieve bank met een agrarische oorsprong en kennen de food & agri sector daarom als geen ander.

Meer over de Rabobank

Contact

Rabobank