Vrienden op de fiets

Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

EK VOLLEYBAL Mannen 2019

EK volleybal heren

Ben je een volleybal-fan? Dan zit je komend jaar goed in Nederland. In september vindt hier namelijk het EK Volleybal voor heren plaats. En als lid van Rabobank krijg je een fijne korting op je tickets.

Van 12 t/m 29 september 2019 organiseert Nederland samen met Frankrijk, België en Slovenië het EK Volleybal voor mannen. Het is na 1985 en 1997 de derde keer dat Nederland dit elitetoernooi organiseert. Naast topsport is er een uitgebreid entertainmentprogramma met DJ’s, mascottes en leuke publieksacties.

Zo werkt het

Speciaal voor leden hebben we een aantal kaarten met 10% korting voor alle Nederlandse poule wedstrijden, de achtste- en kwart finale. Wil je erbij zijn? Ga naar de onderstaande link en bestel je kaarten voor het EK Volleybal Mannen met de kortingscode: RABOVOLLEYBAL2019. 

Let op: maximaal 4 tickets per persoon.

  Bestel tickets! Op=op
  Bron foto: CEV
  Daan Roosegaarde, Presence

  Groninger museum

  Het Groninger Museum presenteert Daan Roosegaarde - Presence: het eerste grote museale soloproject van kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde.

  Presence is een nieuw, baanbrekend, interactief kunstwerk dat hij speciaal voor het Groninger Museum ontwikkelde. Dit is de eerste keer dat hij als ‘buitenkunstenaar’ de binnenruimte verkent, met een groot lichtgevend landschap dat door de aanwezigheid van bezoekers van vorm en kleur verandert. Waar tentoonstellingen meestal vragen om kunst op gepaste afstand te bekijken, daagt deze installatie uit tot fysieke interactie.

  Kijk voor meer informatie op de website van het Groninger Museum.


  Actievoorwaarden

  Ontvang 25% korting op de entree bij inlevering van de coupon bij de kassa van het Groninger Museum.

  • Geldig voor 2 personen per coupon

  • Geldig t/m 12 januari 2020

  • Niet geldig i.c.m. met andere acties, kortingen of de Museumkaart

  Bron foto: Daan Roosegaarde, Presence, 2019, Groninger Museum.
  OKT Volleybal Mannen

  OKT volleybal mannen

  Voor volleybal zit je deze zomer goed in Nederland. In augustus vindt namelijk het OKT Volleybal voor mannen plaats in Nederland. En als lid van Rabobank krijg jij een fijne korting op de tickets.

  De Oranje volleybalmannen spelen van 9 t/m 11 augustus het Olympisch Kwalificatie Toernooi voor eigen publiek in Rotterdam Ahoy. De tegenstanders zijn Zuid-Korea, België en de Verenigde Staten. De winnaar van dit belangrijke toernooi plaatst zich rechtstreeks voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. 

  Speciaal voor leden hebben we een aantal kaarten met 10% korting voor de drie wedstrijddagen. Wil je erbij zijn? Ga naar de onderstaande link en bestel jouw kaarten voor het OKT Volleybal Mannen met de kortingscode: RABOVOLLEYBAL2019. 

  Let op: maximaal 4 tickets per persoon

   

  Bestel tickets! Op=op
  Bron foto: FIVB
  SeniorWeb

  Word lid van SeniorWeb

  De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt je je weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. Word nu voor slechts € 16,- lid van SeniorWeb en ontvang het boek Veilig en vertrouwd online cadeau.

  Digitaal Fit met SeniorWeb

  Wil je graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld. Zo bieden zij onder andere stap voor stap (online) computercursussen aan, maar ondersteunen ze je ook bij computerproblemen. Zowel op afstand als aan huis. Daarnaast staat de website vol met handige computertips en krijg je ieder kwartaal het tijdschrift Enter thuisgestuurd.

  Aanbieding voor Rabobankleden

  Rabobankleden kunnen nu profiteren van een speciale aanbieding. Als je nu lid wordt betaal je € 16,- per jaar (prijs 2019) en krijg je het boek Veilig en vertrouwd online ter waarde van € 10,75 cadeau. Interesse? Ga naar seniorweb.nl/rabobank of bel 030 – 276 99 65.

  Naar SeniorWeb