Vrienden op de fiets

Ledenaanbiedingen

Profiteer als lid van speciale acties

Rabo Klantendag Toverland
Overzichtsfoto Avalon

Kom zondag 23 juni naar de Rabobank Klantendag in Toverland en ‘Discover your own magic’. Als klant van Rabobank kun je nu profiteren van een mooie aanbieding.

Attractiepark Toverland is afgelopen jaar maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdek de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met onder andere de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix. 

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Als klant van de Rabobank betaal je voor volwassen en kinderen vanaf een lengte van 120 cm € 19,50 per persoon. Kinderen met een lengte tussen de 90 en 120 cm betalen € 12,50 per persoon. Bij elk bestelling is een parkeerkaart t.w.v. 10 euro inbegrepen. Gebruik de actiecode RABOBANK2019 bij je bestelling.

Maximaal 6 kaartjes per bestelling. Kinderen onder de 90 cm en rolstoelgebruikers hebben gratis entree.

* Tickets voor de Rabo Klantendagen zijn alleen geldig op 23 juni 2019. Tickets zijn niet te gebruiken op andere data of in te wisselen.

Met korting naar het International Music Meeting Festival
Poster van het International Music Meeting Festival

Tijdens International Music Meeting Festival hoor je de beste muziek wereldwijd. Geniet bijvoorbeeld van adembenemende jazz uit New York of dans mee met een brassband uit Zuid-Amerika. Als lid van Rabobank ga je nu met korting naar het festival. 

Ontdek dit avontuurlijke muziekfestival

Music Meeting gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Tijdens het Pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Met meer dan dertig concerten. Maar ook met interviews, mini-concerten, masterclasses, workshops en een muzikaal kinderprogramma. 

Korting op een dagkaart

Als lid van de Rabobank kun je Music Meeting bezoeken met een korting van ruim 25%. Een dagkaart voor zaterdag 8, zondag 9 of maandag 10 juni bestel je al voor €20 (excl. service & transactiekosten). Vul hiervoor bij het bestellen de kortingscode in: RABOMM19

Voor kinderen t/m 16 jaar is de entree gratis.

Bestel tickets

Volkskrant Beeldende Kunstprijs

De komende drie jaar sponsort de Rabobank de Volkskrant Beeldende Kunstprijs. Dit is een prijs om jong en eigenzinnig kunsttalent zichtbaar te maken voor een groot publiek. Eind mei wordt de publiekswinnaar bekendgemaakt, op een dag vol activiteiten in het museum. En jij kunt hierheen. Korting op een toegangskaartje 

Korting op een toegangskaartje

De kunstenaars van De Volkskrant Beeldende Kunstprijs 2019 zijn t/m 16 juni te zien in het Stedelijk Museum Schiedam. Als lid van Rabobank krijg je 20% korting op een toegangskaartje. Tickets bestel je via stedelijkmuseumschiedam.nl met de kortingscode VBKPsmsRABO. Of neem deze pagina mee voor korting aan de kassa.

Actievoorwaarden

• De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

• De kortingscode is geldig voor een bezoek aan het museum tussen 16 maart t/m 16 juni 2019.

• Tickets zijn niet inwisselbaar en restitutie is niet mogelijk.

Bestel tickets

Expositie op de Volkskrant Beeldende Kunstprijs.

Foto: Genomineerde Volkskrant Beeldende Kunstprijs Funda Gül Özcan
Met korting naar de Hockey Pro League

Hockey Pro League is de nieuwe topcompetitie van de Internationale Hockey Federatie. Ben jij hockeyfan en wil je graag een wedstrijd bezoeken? Als lid van Rabobank krijg je nu korting op een kaartje voor de wedstrijd Nederland – Argentinië.

De aanbieding

Acht landen bij de mannen en negen landen bij de vrouwen spelen tussen januari en juni een volledige competitie tegen elkaar. Speciaal voor leden hebben we een aantal kaarten met korting voor de wedstrijd op 20 juni 2019. De Nederlandse hockeyvrouwen spelen dan om 19.30 tegen Argentinië. Als lid kun je deze wedstrijd bezoeken met 15% korting. Maximaal 5 kaartjes per persoon, wees er snel bij want op=op.

Bestel tickets

Hockey pro league
Word lid van SeniorWeb
SeniorWeb

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt je je weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. Word nu voor slechts € 16,- lid van SeniorWeb en ontvang het boek Veilig en vertrouwd online cadeau. 

Digitaal Fit met SeniorWeb

Wil je graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld. Zo bieden zij onder andere stap voor stap (online) computercursussen aan, maar ondersteunen ze je ook bij computerproblemen. Zowel op afstand als aan huis. Daarnaast staat de website vol met handige computertips en krijg je ieder kwartaal het tijdschrift Enter thuisgestuurd.

Aanbieding voor Rabobankleden

Rabobankleden kunnen nu profiteren van een speciale aanbieding. Als je nu lid wordt betaal je € 16,- voor de rest van het jaar en krijg je het boek Veilig en vertrouwd online ter waarde van € 10,75 cadeau. Dit aanbod is geldig tot 31 augustus 2019. Interesse? Ga naar seniorweb.nl/rabobank of bel 030 – 276 99 65.

Naar SeniorWeb

Contact en service

Zelf regelen Contact Chat