Nasrdin Dchar tijdens zijn optreden 'Adem'

Gratis voorstelling exclusief voor leden­­

Vanuit de Stadsschouwburg in Amsterdam, speelt theatermaker Nasrdin Dchar - al jaren de vertrouwde stem van onze Rabobank commercials – op 21 december zijn eindejaarsvoorstelling ‘ADEM’. Deze voorstelling is exclusief voor leden en wordt gestreamd.

Gratis voorstelling Nasrdin Dchar

Voor wie:
Exclusief voor alle Rabo-leden
Waar:
Online te volgen
Wanneer:
21 december om 20.00 uur
Inschrijven:
Vóór 20 december 20.00 uur

Vanuit de Stadsschouwburg in Amsterdam speelt theatermaker Nasrdin Dchar – al jaren de vertrouwde stem van onze Rabobank-commercials – op 21 december zijn eindejaarsvoorstelling ‘ADEM’. De voorstelling duurt een uur, is exclusief voor leden en wordt gestreamd.

Je kent Nasrdin misschien vooral als acteur uit films (Rabat) en series (Mocro Maffia). Maar de laatste jaren speelt hij ook met zeer persoonlijke soloprogramma’s als theatermaker de zalen vol. Recensenten loven zijn werk en noemen zijn oeuvre ‘een belangrijke aanzet tot verbinding’. Daar sluiten we ons als coöperatieve bank graag bij aan.

Voor dit theaterseizoen schreef hij het programma ADEM, over de chaos van dit coronajaar en hoe hij en zijn gezin zich daardoorheen worstelen. Maar nog voor de officiële première, tijdens de try-outs, gingen de theaters weer in lockdown. Om die reden bieden we Nasrdin de kans om met dit indrukwekkende verhaal alsnog een groot publiek te bereiken. Daarbij geven we Rabo-leden aan het begin van de kerstvakantie een prachtig cultureel cadeau. Een steuntje in de rug voor de culturele sector & een exclusief cadeau voor onze leden.

Waar gaat ADEM over?

In ADEM zoekt Nasrdin op zijn eigen, persoonlijke manier naar grip op de chaos van dit jaar. Wat gaan we van 2020 nooit vergeten? En wat zal ons voor altijd verbinden? Een greep uit de onderwerpen die hij behandelt: de gevolgen van corona, teruggeworpen worden op de basis, je familie, kwetsbaarheid van zieke ouders, werkonzekerheid en Black Lives Matter. Nasrdin laat zien dat er vanuit verbinding altijd liefde en saamhorigheid ontstaat.