Studiekostencalculator

Verenigingen & Stichtingen

In de regio Alkmaar en omstreken zijn veel verenigingen en stichtingen actief op het gebied van sport, cultuur en maatschappelijke betrokkenheid. Rabobank Alkmaar e.o. heeft van oudsher een sterke binding met het verenigingsleven en ondersteunt daarom graag de lokale verenigingen en stichtingen met hun administratieve en financiële zaken.

Vereniging en stichting

Een zakelijke rekening met verenigingsvoordelen, handig en

efficiënt
Rabobank heeft door de jaren heen de nodige expertise opgebouwd als het om financiële zaken van verenigingen en stichtingen gaat. Met een zakelijke rekening met verenigingsvoordelen  kunt u virtueel bankieren, uw ledenadministratie bijhouden en kunt u zich goed verzekeren. Handig en efficiënt.

Vereniging en stichting

Kan ook uw vereniging een financiële bijdrage goed gebruiken?

Rabobank Alkmaar e.o. geeft een deel van de winst terug aan de lokale gemeenschap. Diverse maatschappelijke projecten en activiteiten worden mede door de financiële bijdrage mogelijk gemaakt.

Vereniging en stichting

Adres- en bestuurswijzigingen doorgeven

Verhuist uw vereniging naar een grotere locatie of heeft uw stichting een nieuwe penningmeester? Geef uw bestuurs- en adreswijzigingen door aan de Kamer van Koophandel en aan uw Rabobank.

In gesprek met een adviseur

Adviesgesprek aanvragen

Adviesgesprek aanvragen

Benieuwd wat wij voor uw vereniging of stichting kunnen betekenen?