Nieuwbouw kopen

Rabobank Amerstreek heeft op het gebied van nieuwbouw met veel lokale partijen een intensieve en vaak jarenlange samenwerking. We zijn dan ook op de hoogte van nieuwbouwprojecten in de regio. Hieronder vindt u een aantal actuele projecten.

Brabantstraat, thuis in Terheijden

Brabantstraat, thuis in Terheijden

Wonen in Terheijden is meer dan alleen wonen in een groene omgeving. Als bewoner van Terheijden kun je genieten van de toeristisch recreatieve mogelijkheden in de voortuin van de Biesbosch. Het project Brabantstraat ligt in hartje centrum Terheijden en bestaat uit 12 grondgebonden rijwoningen. De architectuur van deze prachtige woningen is robuust en statig in de jaren dertig stijl.

Om de Haenen; Waardevol wonen

Om de Haenen; Waardevol wonen

Schitterende nieuwbouwwoningen op een unieke locatie in een fraaie omgeving. In het Bredase Teteringen ligt het mooie Om de Haenen. Een luxueuze en exclusieve villawijk. Aan de Heiackerdreef komen ruime, exclusieve, half vrijstaande nieuwbouwwoningen. Om de Haenen is een wijk die leefbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Wooncomfort en luxe met oog voor groen. Weg van de stadse hectiek, maar niet verstoken van stedelijke voorzieningen.

Voorbeeld vrijstaande woning A

De Boswachterij Dorst-Oosterhout: Uw buitenkans

Droomt u ook van wonen in alle rust en ruimte, aan de rand van het bos? Van rijk gedetailleerde woningen in een landelijke nostalgische stijl? Bouwfonds Ontwikkeling heet u welkom in de Boswachterij! De woningen variëren in grootte, prijs en kaveloppervlak, maar hebben allemaal een landelijke nostalgische architectuur met veel oog voor detail. U vindt hier geen rechte straten, maar een organisch gevormd landschap met zandruggen, een waterpartij en veel, héél veel groen. Het bos stroomt als het ware de buurt in. Het project is te volgen via Facebook of Twitter.

Rozenbloemhof: Hoffelijk wonen in hartje Made

Rozenbloemhof: Hoffelijk wonen in hartje Made

Woningstichting Volksbelang realiseert in samenwerking met Zwaluwe Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V.  het plan Rozenbloemhof. De Rozenbloemhof is door zijn ligging en architectuur een besloten en intiem woonhof. In deze zogeheten ‘groene kamer’ graasden tot voor kort de paarden en soms ook koeien. Alle woningen hebben aan de voorzijde vrij uitzicht over het groene binnenterrein. Een ideale plek om te genieten van de rust en het groen in de directe omgeving. Het plan is ruim opgezet en biedt volop gelegenheid voor ontmoeting, rust en spel.

Kijk voor meer informatie op www.rozenbloemhof.nl

Huur- en koopappartementen in Raamsdonksveer

Appartementencomplex De Werff

Op een bijzondere locatie naast het negentiende-eeuwse Fort Lunette in Raamsdonksveer aan de rivier De Donge wordt het appartementencomplex De Werff gerealiseerd. Het woningaanbod is een mix van 51 koop- en huurappartementen met een grote variatie aan woningtypes:

  • 2-,3- en 4- kamerappartementen
  • Privé berging en stallingplaats voor de auto in de stallinggarage
  • Aantal appartementen met uitzicht op De Donge

Zowel de huur- als koopappartementen zijn ruim opgezet en hebben een luxe afwerking.  De huurappartementen hebben een woonoppervlakte van 86 tot 96 m2. Ze zijn voorzien van een balkon, luxe badkamer en keuken met inbouwapparatuur. De koopappartementen hebben een woonoppervlakte van 70 tot 151 m2. Er is een grote vrijheid in afwerking bij de koopappartementen. Alle appartementen beschikken over een eigen berging en stallingplaats voor de auto in de overdekte stallinggarage.

Landelijk wonen met voorzieningen van de stad in de buurt!

De Contreie

Landelijk wonen met voorzieningen van de stad in de buurt. Plan De Contreie bestaat uit 21 woningen welke onderverdeeld zijn in een aantal verschillende types. Het plan wordt in twee fases gerealiseerd. De eerste fase omvat kavels 9 t/m 21. Fase twee omvat vanzelfsprekend kavels 1 t/m 8. Zowel in de eerste als de tweede fase zijn vrijstaande- en twee-onder-één-kap woningen opgenomen. In de eerste fase zijn daar nog 4 hoek- en 6 tussenwoningen aan toegevoegd.

Appartementen project Trademark

Project Trademark in Oosterhout

Een uniek nieuwbouwproject op de mooiste locatie van Oosterhout. Deze unieke appartementen krijgen het hoogst mogelijke niveau van afwerking en worden uitgevoerd met de mooiste design producten. Alle appartementen hebben een complete Siematic keuken met apparatuur van Whirlpool. Toilet en badkamer hebben Starck 3 sanitair van Duravit en kranen van Hansgrohe. Elke woning is voorzien van vloerverwarming en heeft een privé parkeerplaats met berging in de ondergrondse parkeerkelder. Kortom de woning is af, voorzien van topkwaliteit sanitair, keuken- en designproducten.

Project Nijenrode

Project Nijenrode

Nabij het centrum van Oosterhout, op de voormalige schoollocatie aan de Nijenrode, gaat Thuisvester 29 woningen realiseren, waarvan 17 rijwoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen en 10 twee-onder-een-kapwoning. In totaal worden 11 woningen verkocht aan starters en 18 woningen zijn bestemd voor verkoop in de vrije sector.
Nieuwbouwproject Loevepark

Nieuwbouwproject Loevepark

Thuisvester realiseert op het voormalige Van der Made terrein aan het water van het Wilhelminakanaal het project Loevepark. Inmiddels is er gestart met de bouw van de eerste 37 woningen. Dit betreft 27 starterswoningen en 10 vrijesectorwoningen. In totaal worden 55 koopwoningen voor verschillende doelgroepen gerealiseerd in de komende jaren.

Wilt u een adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze financieel adviseurs helpen u graag uit te zoeken welke hypotheek het beste bij u past. Bel ons op (0162) 588 100.