Zoeken

Nieuwbouw kopen

Rabobank Amerstreek heeft op het gebied van nieuwbouw met veel lokale partijen een intensieve en vaak jarenlange samenwerking. We zijn dan ook op de hoogte van nieuwbouwprojecten in de regio. Hieronder vindt u een aantal actuele projecten.

Nieuwbouwproject de Boswachterij: uw buitenkans

De Boswachterij Dorst-Oosterhout: Uw buitenkans

Droomt u ook van wonen in alle rust en ruimte, aan de rand van het bos? Van rijk gedetailleerde woningen in een landelijke nostalgische stijl? Bouwfonds Ontwikkeling heet u welkom in de Boswachterij! Wat dacht u van rieten of leien daken, luiken en ramen met roedeverdeling? De woningen in De Boswachterij variëren in grootte, prijs en kaveloppervlak, maar hebben allemaal een landelijke nostalgische architectuur met veel oog voor detail. U vindt hier geen rechte straten, maar een organisch gevormd landschap met zandruggen, een waterpartij en veel, héél veel groen. Het bos stroomt als het ware de buurt in.

Rozenbloemhof: Hoffelijk wonen in hartje Made

Rozenbloemhof: Hoffelijk wonen in hartje Made

Woningstichting Volksbelang realiseert in samenwerking met Zwaluwe Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V.  het plan Rozenbloemhof. De Rozenbloemhof is door zijn ligging en architectuur een besloten en intiem woonhof. In deze zogeheten ‘groene kamer’ graasden tot voor kort de paarden en soms ook koeien. Alle woningen hebben aan de voorzijde vrij uitzicht over het groene binnenterrein. Een ideale plek om te genieten van de rust en het groen in de directe omgeving. Het plan is ruim opgezet en biedt volop gelegenheid voor ontmoeting, rust en spel.

Kijk voor meer informatie op www.rozenbloemhof.nl

Huur- en koopappartementen in Raamsdonksveer

Appartementencomplex De Werff

Op een bijzondere locatie naast het negentiende-eeuwse Fort Lunette in Raamsdonksveer aan de rivier De Donge wordt het appartementencomplex De Werff gerealiseerd. Het woningaanbod is een mix van 51 koop- en huurappartementen met een grote variatie aan woningtypes:

  • 2-,3- en 4 kamer appartementen
  • Privé berging en stallingplaats voor de auto in de stallinggarage
  • Aantal appartementen met uitzicht op De Donge

Zowel de huur als koop appartementen zijn ruim opgezet en hebben een luxe afwerking.  De huurappartementen hebben een woonoppervlakte van 86 tot 96 m2. Ze zijn voorzien van een balkon, luxe badkamer en keuken met inbouwapparatuur. De koopappartementen hebben een woonoppervlakte van 70 tot 151 m2. Er is een grote vrijheid in afwerking bij de koopappartementen. Alle appartementen beschikken over een eigen berging en stallingplaats voor de auto in de overdekte stallinggarage.

Landelijk wonen met voorzieningen van de stad in de buurt!

De Contreie

Landelijk wonen met voorzieningen van de stad in de buurt! De Contreie is de nieuwe wijk tussen het Markkanaal en de Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan in Oosterhout. Vabo Ontwikkeling heeft hier 21 woningen ontwikkeld in diverse prijsklassen. Het betreft 4 hoekwoningen met garage, 6 tussenwoningen, 8 twee-onder-een-kap woningen en 3 vrijstaande woningen.

Modern wonen in traditionele jaren 30 stijl

Heereland IV: Modern wonen in traditionele jaren 30 stijl !

In Heereland IV komen in totaal 19 ruime eengezinswoningen: 12 twee-onder–een-kap woningen in verschillende uitvoeringen, 6 rijwoningen in verschillende uitvoeringen en 1 vrijstaande woning.

Postweg

Postweg Wagenberg

Maak een schitterende start middenin de levendige dorpskern van Wagenberg. Hier worden 10 moderne starterswoningen gerealiseerd. Het zijn ruime en moderne rij- en hoekwoningen. Daarnaast zijn er 2 bouwkavels beschikbaar. Ideaal voor starters en jonge gezinnen die kiezen voor wooncomfort in een gezellig en levendig dorp.

nieuwbouwproject De Vlieger

Project De Vlieger in Raamsdonksveer

Op een steenworp afstand van het centrum van Geertruidenberg en Raamsdonksveer is WSG gestart met de bouw van 28 woningen in het deelgebied Rivierzicht-Zuid.  Deze luxe woningen met een uitzonderlijk goede afwerking liggen nabij de rivier de Donge en hebben een eigentijdse uitstraling.

Wonen in Made

Project Made-Oost

Project Made-Oost omvat een aantal prachtige nieuwbouwprojecten aan de rand van Made, waar wonen en recreatie in een natuurlijke omgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er zijn diverse type woningen in verschillende prijsklassen beschikbaar in het bouwplan Made-Oost, Made in Holland en Wonen in Made.

Kijk voor meer informatie op: www.wonenmadeoost.nl of www.woneninmade.nl.

Appartementen project Trademark

Project Trademark in Oosterhout

Een uniek nieuwbouwproject op de mooiste locatie van Oosterhout. Deze unieke appartementen krijgen het hoogst mogelijke niveau van afwerking en worden uitgevoerd met de mooiste design producten. Alle appartementen hebben een complete Siematic keuken met apparatuur van Whirlpool. Toilet en badkamer hebben Starck 3 sanitair van Duravit en kranen van Hansgrohe. Elke woning is voorzien van vloerverwarming en heeft een privé parkeerplaats met berging in de ondergrondse parkeerkelder. Kortom de woning is af, voorzien van top kwaliteit sanitair, keuken en design producten.

Project PrinsenPolder

Project PrinsenPolder in Made

Een prachtig plan waar dorp en natuur elkaar ontmoeten. Het gehele project omvat 197 huur- en koopwoningen zodat voor iedere woonwens een passende woning beschikbaar is.

Project Thornzicht

Appartementengebouw Hilsondis in project Thornzicht

Naast het nieuwe woonzorgcentrum Oosterheem realiseert Thuisvester 3 woontorens. Hiervan is één woontoren, Hilsondis,  bestemd voor de verkoop van 44 appartementen in maar liefst elf varianten. Stuk voor stuk ruime, comfortabele én lichte appartementen. Onder de woontorens wordt een parkeergarage gerealiseerd.

Een stel in gesprek met een adviseur

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u een adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze financieel adviseurs helpen u graag uit te zoeken welke hypotheek het beste bij u past. Bel ons op (0162) 588 100.