Studiekostencalculator

Videoalbum Rabobank Bommelerwaard

Regelmatig maken wij filmpjes van bijeenkomsten die wij organiseren of activiteiten waarbij wij aanwezig zijn. Bekijk hieronder de filmpjes van een aantal grotere, toonaangevende projecten of klik op de link om op ons YouTube-kanaal meer filmpjes te bekijken.

Ledenbijeenkomst 2013

Ledenbijeenkomst 2013

Tijdens de Ledenbijeenkomst van Rabobank Bommelerwaard op 8 oktober in de Kreek in Kerkdriel stond de vraag: 'vormt digitalisering een bedreiging voor de leefbaarheid van de Bommelerwaard?' centraal. Prof. Dr. Cor Molenaar gaf tijdens zijn presentatie 'Red mijn winkel' inzicht in de mogelijkheden om de relatie tussen on- en offline winkelen te verbeteren.

Jaaroverzicht Rabobank Bommelerwaard

Jaaroverzicht Rabobank Bommelerwaard 2012-2013

Een overzicht en impressie van een aantal bijzondere activiteiten van Rabobank Bommelerwaard in 2012-2013. Betrokken, dichtbij en toonaangevend. Onder andere de Ledenbijeenkomst 2012, de tweede editie van het Business Event Bommelerwaard, Bank Battle voor basisscholen, Dichterbij jongerenredactie, Inspiratiebijeenkomst met Tom van 't Hek, Startersbijeenkomst, NL Doet 2013, Tuinbouwvisie Bommelerwaard, Fruitcorso, Braderie Zaltbommel en de Holland Ladies Tour.

NL Doet 2013

NL Doet door Rabobank Bommelerwaard

Met groot enthousiasme hebben vele medewerkers van Rabobank Bommelerwaard zich tijdens NL Doet ingezet voor de lokale gemeenschap. Verspreid over 4 dagen zijn ze in het werkgebied aan de slag gegaan en hebben in totaal 11 lokale projecten gesteund.

Rabo Fiets 3-daagse

Rabo Fiets 3-daagse

Op 22, 23 en 24 mei vond de Rabo Fiets 3-daagse weer plaats. Verenigingen fietsten gratis mee om de verenigingskas te spekken! Samen met fietsverenigingen de Roode Leeuw uit Ammerzoden, de Trillende Spaken uit Kerkdriel en Salt-Boemel uit Zaltbommel organiseerde de bank de Rabo Fiets 3-daagse. Een gezellig en sportief evenement voor jong en oud.