Zoeken

Om technische redenen is het door u gekozen onderdeel van de site momenteel niet bereikbaar. Wij werken aan een oplossing.

U kunt het later opnieuw proberen.

Kan uw project nog wel een steuntje in de rug gebruiken?

Kan uw project nog een steuntje in de rug gebruiken?

Wil uw stichting de speeltuin restaureren maar is er onvoldoende geld? Of wil uw vereniging haar vrijwilligers graag een cursus laten volgen maar laat het huishoudboekje dat niet toe? Voor deze en andere projecten kunt u bij het Rabo Stimuleringsfonds een aanvraag indienen. 

Rabo Stimuleringsfonds

Rabobank Enschede-Haaksbergen besteedt een deel van haar winst aan projecten die bijdragen aan een positief leef- en werkklimaat in de regio Enschede-Haaksbergen. Via haar Stimuleringsfonds geeft de bank kleinschalige, lokale projecten graag een zetje in de rug. Het gaat om projecten op duurzaam, economisch, maatschappelijk en cultureel terrein.

Doe een donatieverzoek vóór 10 mei

Tot 10 mei 2014 kunt u een aanvraag indienen voor de volgende vergadering van het Stimuleringsfonds van Rabobank Enschede-Haaksbergen, op 10 juni. Hoewel een donatie van het Stimuleringsfonds in principe eenmalig is, mag dezelfde organisatie/instelling voor een nieuw initiatief/project altijd weer een donatieverzoek indienen. Eind juni krijgt u bericht of uw aanvraag in zijn geheel, gedeeltelijk of niet is gehonoreerd. U vindt het aanvraagformulier en de voorwaarden van het Rabo Stimuleringsfonds via onderstaande link.

Enschede, 23-4-2014

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail