Bedrijven

Adviseurs
Een vast aanspreekpunt en verschillende specialismen onder één dak. Dat is het idee.

Een vast aanspreekpunt en verschillende specialismen

Persoonlijke aandacht, een vast aanspreekpunt en een proactieve houding. De accountmanagers van Rabobank Noord-Holland Noord geven hier zo goed mogelijk invulling aan. Zodat u de aandacht krijgt die u van een financiële dienstverlener mag verwachten. Zo heeft elke zakelijke klant binnen onze bank een persoonlijke accountmanager die het bedrijf goed kent, gericht kan meedenken en dagelijks bereikbaar is. Het gemak van één vast aanspreekpunt.

Van A tot Z

Van A tot Z

Een vast aanspreekpunt waar u niet alleen terecht kunt voor een passende financieringsoplossing van uw investeringsplannen. De accountmanager helpt u bijvoorbeeld ook graag bij vragen over verzekeringen, vermogensbeheer of betalingsverkeer. Door inschakeling van de afdeling Verzekeren, Private Banking of Financiële Logistiek. En waar nodig gebruiken we de kennis van andere partners binnen de Rabobank Groep, zoals De Lage Landen en FGH. We regelen het graag voor u. Van A tot Z. En dat is het gemak van verschillende specialismen onder één dak.

Meer weten?

Meer weten?

Wilt u weten wat Rabobank Noord-Holland Noord voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met ons team Bedrijven door te bellen met (0223) 67 31 73 voor een afspraak. Zij helpen u graag verder.

Agri & Visserij
Een krachtig agrarisch netwerk. Dat is het idee.

Een krachtig agrarisch netwerk. Dat is het idee.

De Rabobank is van oudsher geworteld in de agrarische sector. Als agrarisch ondernemer maakt u bij de Rabobank dan ook deel uit van een krachtig netwerk, nationaal én internationaal. Zo profiteert u optimaal van alle mondiale en Europese ontwikkelingen die belangrijk zijn voor uw bedrijfstak.

Specialisten

Specialisten

Een specialistische sector als Agri vraagt een speciale expertise en focus. Bij Rabobank Noord-Holland Noord hebben we een team agrarische adviseurs die gespecialiseerd zijn in uw sector; zij weten wat er in uw werkgebied speelt, kennen de markt en volgen de ontwikkelingen en wetgeving in deze sector op de voet.

Regionaal Agrarisch Centrum RAK

Regionaal Agrarisch Centrum/RAK

Kennis delen en krachten bundelen doen we ook op regionaal gebied. Of het nu gaat over het overdragen van kennis, machines of gewoon een helpende hand. Het maakt doelen bereikbaar. Zo hebben Rabobank Noord-Holland Noord en collegabanken Schagen-Wieringerland en West-Friesland Oost hun krachten gebundeld in het Regionaal Agrarisch Kennisplatform. Een groep adviseurs die kennis over de agrarische sector met elkaar deelt. Om zelf beter in het vak te worden. En u nog beter te ondersteunen bij het bereiken van uw ambities. Een samenwerking die niet alleen aanstekelijk werkt, maar ook inspireert. Etalages van de agrarische sector zoals Het Holland Flower Festival in Bovenkarspel, de Lentetuin in Breezand of de Floriade in Venlo zijn daar mooie voorbeelden van.

Bluepoort

Blueport Noord-West Nederland

Blueport Noord-West Nederland ondersteunt de visserijsector om ecologisch duurzaam te ondernemen. Ondernemers uit de visserij gaan samen met het aanverwante bedrijfsleven projecten opzetten. Daarbij wordt ingezet op een beter beheer van visstanden, bijscholing en kostenbesparing. Samenwerking tussen vissers en de maatschappij is belangrijk voor vraagsturing in de visketen.  Voor de aquacultuur zien zij grote kansen voor deze regio. Net als in de landbouw zien wij als kracht het bieden van een onderscheidend vers assortiment.

Kennis & netwerken
Kennis delen. Dat is het idee.

Kennis delen. Dat is het idee.

Jarenlange ervaring en een wereldwijd netwerk geven ons toegang tot een schat aan informatie en ervaringscijfers. Over specifieke branches maar ook over internationale trends en ontwikkelingen. En die kennis delen we graag met u. Bent u benieuwd naar de bedrijfsprestaties van uw branchegenoten en wilt u eens vergelijken? Wij maken het u gemakkelijk met Benchmark Online.

Lidmaatschap HOV, HSV en OVK

Lidmaatschap HOV, HSV & OVK

Gemeenschappelijke economische en sociale belangen behartigen en bevorderen. En daarbij het netwerk tussen de bedrijven onderling vergroten. Dat is waar de ondernemersverenigingen voor staan. Omdat ook wij dit belangrijk vinden is Rabobank Noord-Holland Noord actief (bestuurs)lid van de Helderse Ondernemersverenging (HOV), Haven- en scheepvaartvereniging (HSV) en Ondernemersvereniging Kooypunt. En dragen we zo bij aan evenementen die voor u interessant kunnen zijn, zoals de Lente-3-daagse, de voor- en najaarsvergadering/bijeenkomst, bedrijfsbezoeken of Meet & Greet bijeenkomsten.